3 Ιαν 2017

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Κάθε φορά που βλέπουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αυτό το χαμόγελο του Τζόκερ, να προσεγγίζει τον Προκόπη Παυλόπουλο δεν μπορούμε να μη θυμηθούμε την προ δύο ετών επιστολή «διαμαρτυρίας» του, κατά της υποψηφιότητας του Καραμανλικού πρώην υπουργού για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Έγραφε τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά του μετέπειτα Προέδρου της Δημοκρατίας:
«Τιμώ τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο ως καθηγητή και ως δάσκαλο. Πρόκειται για εξαίρετο νομικό με βαθιά επιστημονική κατάρτιση. Δεν έχω πειστεί, όμως, μέσα από την πολιτική του διαδρομή, ότι είναι ο πιο κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τρείς λόγους: Δεν αντιστάθηκε στις “σειρήνες” του πελατειακού κράτους, χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008, και τέλος δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στη ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ θα επιθυμούσα. Πίστευα πάντα ότι στη δεδομένη χρονική συγκυρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ήταν καλύτερο να μην είναι πολιτικό πρόσωπο. Φοβάμαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να επιλέξει μια σπουδαία Ελληνίδα ή έναν σπουδαίο Έλληνα από την κοινωνία των πολιτών για να σηματοδοτήσει πράγματι την ελπίδα ότι κάτι καινούργιο γεννιέται στην Πατρίδα μας. Είναι δεδομένο ότι ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Θα τον συγχαρώ, ελπίζοντας να διαψεύσει τις όποιες αμφιβολίες μου. Εύχομαι πραγματικά να είναι ένας πολύ καλός Πρόεδρος. Δεν θα προσέλθω στην ψηφοφορία γιατί σε προσωπικό επίπεδο δεν θέλω να τον καταψηφίσω».
Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας ως ο πρώτος «νεοδημοκράτης» που δεν ψήφισε Νεοδημοκράτη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την πρόφαση ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν ανίκανος να διαχειριστεί μόνος του την αποσταθεροποίηση της χώρας το 2008 από πράκτορες και πολεμιστές. Ουδέν σχόλιο.
Αλλά το μένος του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σταμάτησε εκεί για τον Προκόπη Παυλόπουλο. Συνέχισε και ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας να υπονομεύει κάθε ενέργεια, κάθε δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, είτε ο ίδιος είτε τα στελέχη πρώτης γραμμής του και στην αντίθετη κατεύθυνση από τα συμφέροντα της χώρας. Πλείστες οι δηλώσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας από το επιτελείο Μητσοτάκη.
Ίσως να γίνεται όλο αυτό γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ξεχνά το μεγάλο καλό που του έκανε ο Κώστας Σημίτης, όταν τον διόρισε στην αμαρτωλή κυβέρνησή του ως Πρόεδρο τραπεζικού επενδυτικού φορέα της Εθνικής Τράπεζας. Και όσο δεν ξεχνά πόσο «μόρτικα» του στάθηκε ο λεγόμενος κατά τον Κώστα Καραμανλή, αρχιερέας της διαπλοκής, τόσο θα θέλει να εξαργυρώσει την επιταγή, κονταίνοντας τον Καραμανλικό Προκόπη Παυλόπουλο, έτσι ώστε η επόμενη βουλή του «εκσυγχρονισμού», νομοτελειακά να υποδείξει τον άνθρωπο που χάρισε τα Ίμια και στη συνέχεια όλη την Ελλάδα στους ξένους, τον Κώστα Σημίτη. Και η στενή σχέση Μητσοτάκη – Σημίτη αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι στενότεροι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού βρίσκονται εγκατεστημένοι στα γραφεία της νέας ΝΔ, ρυθμίζοντας επικοινωνία (γκάφας), στρατηγική (ολέθρου) και κυβερνητικό πρόγραμμα (για την ευημερία των Τραπεζών).
Τρίζουν τα κόκκαλα του Εθνάρχη και σίγουρα βγάζει καπνούς η Ραφήνα!
Κάποιος θα πει τι αξία έχει αν θα είναι ο άλφα ή ο βήτα στην εξουσία ενός κόμματος, στην Προεδρία της κυβέρνησης ή της Δημοκρατίας. Και όμως έχει, γιατί με τη διαιώνιση του Σημίτη, η Ελλάδα παραμένει μία Γερμανοκρατούμενη χώρα, όπως είναι τώρα,  χωρίς αντίσταση σε νευραλγικούς τομείς.
Αυτός που θα απελευθερώσει την Ελλάδα από το καθεστώς Σημίτη και των συνεργατών του και θα αποκαλύψει το μεγάλο σχέδιο που μας έστειλε στην υποδούλωση, θα βγάλει τη χώρα από το τεχνητό Μνημόνιο.
Γιατί μη γελιέστε, την Ελλάδα ακόμη την κυβερνά ο Κώστας Σημίτης και τα εθνοπροδοτικά σκάνδαλά του. Ελέγχει σχεδόν όλα τα κόμματα, όλο το τραπεζικό σύστημα και την πλειοψηφία των «νταβατζήδων».
Θα επανέλθουμε.
ΦΩΣ!
Υ.Γ.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος στο μήνυμά του για το νέο έτος, μεταξύ άλλων αναφέρει:  «πρέπει να διακηρύξουμε προς κάθε κατεύθυνση, εντός και εκτός της χώρας, ότι τα μεγάλα και σημαντικά, δηλαδή τους εθνικούς μας στόχους, τους υπερασπιζόμαστε αποφασισμένοι και με αρραγή ενότητα». Είναι δυνατόν με τέτοια μηνύματα να είναι αρεστός στη διαπλοκή που θέλει την Ελλάδα διχασμένη;
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com