29 Ιαν 2017

ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ: Φτιάχνουν «βόμβες» – Στοχεύουν στο ελληνικό κοινοβούλιο



Το περιστατικό με την φωτογραφία των 7 νεοσύλλεκτων που έκαναν το σχήμα του αετού με τα χέρια τους , παραπέμποντας στο αλβανικό εθνικιστικό σήμα, έχει δημιουργήσει αναστάτωση
στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, αλλά ταυτόχρονα έχει δραστηριοποιήσει τις μυστικές υπηρεσίες της χωράς που το εντάσσουν σε μια γενικότερη αλβανική μεθόδευση.
Και αυτό γιατί και στο παρελθόν υπήρχε αντίστοιχη φωτογραφία με άλλους νεοσύλλεκτους, όπου τότε το γεγονός δεν δημοσιοποιήθηκε, ενώ δεν υπέστησαν συνέπειες, καθώς η ελληνική πλευρά δεν ήθελε να δώσει μεγαλύτερη σημασία. Σήμερα όμως, οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, διαβλέπουν έναν απώτερο στόχο από το εθνικιστικό αλβανικό κόμμα, που θέλει να δημιουργήσει μικρές βόμβες παντού έτοιμες να εκραγούν ανά πάσα στιγμή.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το βαθύ αλβανικό κράτος με διάφορους παρακρατικούς οργανισμούς στρατολογεί Αλβανούς κακοποιούς, μετατρέποντας τους σε φανατικούς εθνικιστές, ενώ διεισδύει και σε παρέες νεαρών από 15 έως 25 ετών αλβανική καταγωγής στους οποίους περνάει το μήνυμα υπεράσπισης των Αλβανών που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με απόρρητες θέσεις μυστικών υπηρεσιών το δίκτυο αυτό που δημιουργείται έχει ως απώτερο στόχο στο μέλλον να κατεβάσει υποψήφιους στις ελληνικές εκλογές, να εγείρει διεκδικήσεις, αλλά και πιθανόν να προκαλέσει αστάθεια αντίστοιχη με αυτή των γεγονότων του 2008, όπως καταγράφηκαν την εποχή εκείνη.
Στο πλαίσιο αυτό, η αλβανική πλευρά διοχετεύει σε μαθητές και φοιτητές αλβανικής καταγωγής, βιβλία με εθνικιστικό περιεχόμενο και χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας.
Όσον αφορά στους νεοσύλλεκτους, βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ, καθώς είναι αντιμέτωποι με πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες, καθώς θεωρούνται στρατιώτες, ακόμα και αν δεν έχουν ορκιστεί. Πάντως η άποψη του τέως στρατιωτικού εισαγγελέα Κ. Δάφνη, είναι ότι δεν χρειάζεται καμία ποινή, για να μην θεωρηθούν ήρωες, αλλά αντίθετα να τους αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η άποψη του Υπουργού Πάνου Καμμένου, ο οποίο έκανε λόγο για ένα ευρύτερο σχέδιο αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού και αναφερόμενος στους νεοσύλλεκτους είπε «Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας καλό θα ήταν να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του».
http://www.crashonline.gr/