30 Ιαν 2017

“Κίτρινος πυρετός” στη ΝΔ! “Ο Σαμαράς μας κορόιδευε, ο Βρούτσης ήταν υποταγμένος στην τρόικα !” Τάδε έφη νεοδημοκράτης, μεγαλοστέλεχος

Ο Τρύφωνας Αλεξιάδης έχει δίκιο! Η κυβέρνηση Σαμαρά μάς κορόιδευε, όταν κάναμε αυτές τις προτάσεις» ανέφερε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Βρούτσης δεν μας άκουγε γιατί ήταν υποταγμένος στην τρόικα». 
Πού να μην τους παρουσίαζαν και μπροστά στις “δημοσκοπήσεις” ( λέμε τώρα…), οι Μαραντζίδηδες και οι “Μαρκ-αρισμένοι” !
Πλήγμα στην αξιωματική αντιπολίτευση, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, κατάφερε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί, με παρέμβασή του στον Real FM.
Μετά τις «ρουκέτες» σε Κυριάκο για την προσχώρηση της Δράσης στην ΝΔ, σε παρέμβασή του στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, κατήγγειλε την κυβέρνηση Σαμαρά για την πολιτική της στο ζήτημα των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών ενώ υποστήριξε πως η σημερινή κυβέρνηση έχει δίκιο.
«Ο Τρύφωνας Αλεξιάδης έχει δίκιο», είπε. «Η κυβέρνηση Σαμαρά μάς κορόιδευε, όταν κάναμε αυτές τις προτάσεις» ανέφερε ο Θ. Λυμπερόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Βρούτσης δεν μας άκουγε γιατί ήταν υποταγμένος στην τρόικα». Η νέα ρύθμιση εξυπηρετεί το 70% των ταξί, αλλά και γενικότερα τους ελεύθερους επαγγελματίες, τόνισε, εκφράζοντας τις διαφωνίες του για το πλαφόν που πλήττει, όπως είπε, μόνο ένα 15% των ελεύθερων επαγγελματιών.
Πηγή: altsantiri.gr