24 Ιαν 2017

Τα κολλεγιοπαιδα εχουν σαλταρει...ΔΕΝ γινονται αυτα...πρεπει να ειναι ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ολοι τους στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!! “Χαζό”… έβγαλε ο Δένδιας τον Κυριάκο, στον ΣΚΑΙ: ” Δεν ξέρει τι του γίνεται …” !!!

Aπιστευτη ειρωνικη δηλωση αδειαζει μαεστρικα τον ΚΟΥΛΗ....ΑΥΤΟΙ θα μας κυβερνησουν????Απίστευτα ζόρια τράβανε στη ΝΔ με το θαλασσοδάνεια και ιδιάιτερα με εκείνο του Κήρυκα Χανίων, της οικογένειας Μητσοτάκη! Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ΚΕ του κόμματος και δεξί χέρι της Ντόρας, Νίκος Δένδιας,
έφτασε στο σημείο να πει σήμερα στην εκπομπή του Λυριτζη, στον ΣΚΑΙ,
ότι “ο μόνος που δεν ξέρει για τον Κήρυκα, ειναι ο Μητσοτάκης…” Φαίνεται ότι η μόνη πλέον λύση των στελεχων της ΝΔ για να ξελασπώσουν τον Κουλη ειναι… “να τον βγαζουν χαζο” !!!
Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Δένδιας, σήμερα στην «Πρώτη Γραμμή» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ έδωσε τις εξής “εξηγήσεις”: «Ο Κυριάκος δεν είχε ιδέα για όλα αυτά». «Είναι ο τελευταίος που ξέρει για τον Κήρυκα». «Δεν ξέρει τι του γίνεται με τον Κήρυκα». «Είχε πάρει 300.000 ευρώ, αλλά ήταν σε μαύρα χάλια η εφημερίδα και παρά το δάνειο, έκλεισε το 2005. Η εταιρεία μετά γίνεται εταιρεία ακινήτων διότι είχε ένα ακίνητο να το νοικιάζει και έτσι προσπαθούσε να ξεχρεώσει. Αλλά δεν μπορούσε και χρειάστηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να εγγυηθεί προσωπικά και να υπογράψει τη ρύθμιση με 3, 4 χιλιάδες το μήνα. Άρα, είναι ενήμερο δάνειο».
Εμείς τι να πούμε; Σ(εις)υ είπας !!! Απλά το εύλογο ερώτημα που ανεβαίνει στα χείλη του κάθε πολίτη, μόλις διαβάζει αυτά, είναι: ” Καλα στην εταιρία του δεν ξερει τι γινεται, και θα κυβερνήσει την χώρα;…”
Φρανκ και Κλερ Άντεργουντ
http://thefaq.gr/