3 Ιαν 2017

Αποχώρησε η νεολαία του κόμματος της Ζωής με καταγγελίες περί κομμουνισμού


[Ξέρετε τώρα... εκμετάλλευση εργαζομένων, απειλές, τρομοκρατία κ.λπ που συναντάμε στον κομμουνισμό. Αλλά έχω μια απορία: Τα μαλακιστίρια τι περίμεναν; Δεν ξέρουν ότι στον κομμουνισμό ο "επικεφαλής" κάνει ότι γουστάρει χωίς να ρωτάει και τα μαλακιστίρια από κάτω τον πίνουν και το βουλώνουν; Και τώρα που πέσανε απ' τα σύννεφα, θα πάνε στο επόμενο κομμουνιστικό κόμμα...]

Με αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των στενών συνεργατών της αποχώρησε σχεδόν όλη η ηγετική ομάδα της νεολαίας του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».
Το πρώην στέλεχος της νεολαίας Μιχάλης Κριθαρίδης με ανάρτηση του στο Facebook κάνει λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές της Κωνσταντοπούλου και του εκπροσώπου του κόμματος και γνωστού ηθοποιού Διαμαντή Καραναστάση.

Σε όσα αναφέρει στο κείμενο του περιγράφει ένα κλίμα τρομοκρατίας με απειλητικά e-mails και ζητά συγγνώμη που παρότρυνε τον κόσμο σε ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με την αριστερά.

Στο ίδιο κείμενο μάλιστα κάνει σαφείς υπαινιγμούς για τον στενότερο συνεργάτη της και ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση, ότι οργανώνει συναυλίες και κρύβεται πίσω το κλίμα τρομοκρατίας και έκανε στοχοποίηση και λογοκρισία στους συνεργάτης και έγινε «καπετάνιος» στην θέση της «καπετάνισσας».

Ο στενός συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου Διαμαντής Καραναστάσης 

Συγκεκριμένα ο κ Κριθαρίτης ανέφερε ότι «οι εργαζόμενοι του κόμματος ας πούμε, εργάζονταν στο κόμμα σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα! Δούλευαν υπερωράρια, ενώ τις υπερωρίες και τα έξοδα κίνησης, τους τα παρακρατούσαν υπέρ του κόμματος βεβαίως βεβαίως!»

Συνεχίζοντας κάνει λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές μέσα στο κόμμα. «Ακόμη υφίσταντο σχεδόν σε καθημερινή βάση μια απαράδεκτη συμπεριφορά μέσα σε ένα κόμμα το οποίο υποτίθεται πρέσβευε και διακήρυττε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες και δημιουργήθηκε για να προστατέψει την κοινωνία και τους ανθρώπους». Ο ίδιος σημείωσε: “Προσωπικά ντρέπομαι που στήριξα αυτό το πολιτικά και κοινωνικά επικίνδυνο, ανελεύθερο και αντιδημοκρατικό μόρφωμα. Που δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, τις αξίες και τους αγώνες της. Και ζητώ συγγνώμη που σας παρότρυνα να στηρίξετε μία τόσο λαθεμένη πολιτική επιλογή”.

Ακολούθως ακόμη ένα πρώην στέλεχος του κόμματος η Μαρία Σπανού, η οποία απευθυνόμενη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Twitter, αναφέρει: «Ζωή Κωνσταντοπούλου ευτυχώς τα ψέματα σας δεν μπορούμε να τα δούμε διότι ο συνεργάτης σας μας έχει block γιατί αυτή είναι η δημοκρατία σας!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Μιχάλη Κριθαρίδη

«Πυρά», όμως, εξαπολύει και ένα ακόμη μέλος και στέλεχος του κόμματος, η Μαρία Σπανού, η οποία απευθυνόμενη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Twitter, αναφέρει: «Ζωή Κωνσταντοπούλου ευτυχώς τα ψέματα σας δεν μπορούμε να τα δούμε διότι ο συνεργάτης σας μας έχει block γιατί αυτή είναι η δημοκρατία σας!».