31 Ιαν 2017

Αυτός είναι ο «Ελληνας» σμηνίτης θαυμαστής των «Γκρίζων Λύκων» - Πού είχε δίκιο ο Π.Καμμένος

Αυτός είναι ο τουρκόψυχος σμηνίτης, που υπηρετούσε την θητεία του στην Μονάδα Προστασίας Αεροδρομίων στην Αττική, όπου φωτογραφίζεται υπερήφανος στο γραφείο του στην 112 ΠΜ (κάποια στιγμή υπηρέτησε και σε άλλη μονάδα υποστήριξης της ΠΑ, στα Λιόσια)!

Ο «Ελληνας» θαυμαστής των Γκρίζων Λύκων, ο οποίος μάλιστα απ'ότι μαθαίνουμε ετοιμάζεται να είναι και υποψήφιος του εξτρεμιστικού πρακτορικού κόμματος DEB στην ελληνική Θράκη, έχει βγει εκτός Ελλάδος αυτή την στιγμή, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΥΠ. Προφανώς για... εκπαίδευση!
Σε ότι αφορά τις διαβεβαώσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου ότι "Δεν παρακολουθούσε τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα", ομολογούμε ότι είχε δίκιο ο ΥΕΘΑ:
Δεν μπορούσε να έχει εικόνα της δραστηριότητα των νυν κυβερνώντων (αλλά αυτό δεν ισχύει για τον... Α.Σαμαρά και όλων των κυβερνητικών που προσ-απογειώνονταν στην Ελευσίνα) καθώς ολοκλήρωσε την θητεία του το 2014, πριν γίνουν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η ουσία δεν είναι αυτή: Η ουσία είναι το πώς επιτράπηκε να υπηρετεί σε τέτοια κρίσιμη θέση σε Μονάδα Προστασίας Αεροδρομίων της Ατττικής, εξτρεμιστής μειονοτικός...
Να πούμε ότι το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας αρχικά το armynow.net.