25 Ιαν 2017

ΒΟΜΒΑ!!!!ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕ Ι ???? Ο βουλευτής Δ. Καμμένος ήθελε να κάψουν τα στοιχεία της Εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ!

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Documento ότι ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος πρότεινε στην εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, να καούν όλα τα στοιχεία στην …υψικάμινο, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα και υπάρχει κίνδυνος εκβιασμού των ...
εμπλεκομένων! Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που έγινε στις 13 Ιανουαρίου στην εξεταστική επιτροπή και έχει καταγραφεί στα πρακτικά της Βουλής:
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΑΝΕΛ): Ανησυχώ για τα στοιχεία και τα έγγραφα τα εντελώς απόρρητα της αίθουσας 162, τι θα γίνουν μόλις κλείσουμε και παραδώσουμε το πόρισμα. Προτείνω να γίνει ένα πρωτόκολλο παραλαβής αντιπροσωπευτικό των κομμάτων και να πάμε να τα κάψουμε στην υψικάμινο ή δεν ξέρω τι. Διότι, επειδή τα έχουμε διαβάσει όλα, δεν θα ήθελα να γίνουν αντικείμενο εκβιασμού ή οποιασδήποτε άλλης διαδικασίας πέραν των δημοκρατικών ηθών. Παρακαλώ, κύριε Πρόεδρε, να επιληφθούμε του ζητήματος.
Εν ολίγοις, με πρόσχημα τα προσωπικά δεδομένα ο Δ. Καμμένος ήθελε να καούν για πρώτη φορά στην κοινοβουλευτική ιστορία του τόπου, όλα τα παραστατικά, οι καταθέσεις και τα πορίσματα που αποδεικνύουν τα περίφημα «θαλασσοδάνεια» και το αμαρτωλό τρίγωνο κομμάτων-τραπεζών-ΜΜΕ προκειμένου να μην υπάρχει καμία πρόσβαση από κανέναν πολίτη που θα ήθελε να ενημερωθεί για το θέμα.
Τελικά η επιτροπή απέρριψε την πρόταση του Δ. Καμμένου να καούν όλα τα στοιχεία και αποφάσισε να φυλαχθούν στην αίθουσα 162 της Βουλής όπου η πρόσβαση θα γίνεται κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας.
Νωρίτερα ο Δημήτρης Καμμένος επιχείρησε να "τα μαζέψει" για τις προκλητικές δηλώσεις του.
Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Documento.