29.1.17

ΕΙΜΑΣΤΕ κοτες?και αφησαμε τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ να κανουν ....οτι θελουν για την επετειο των ΙΜΙΩΝ?η ΕΡΧΕΤΑΙ ξεπουλημα της ΑΟΖ?ΕΠΡΕΠΕ να ειναι πολυ μεγαλυτερη η παρουσια των ΕΝΟΠΛΩΝ μας ΔΥΝΑΜΕΩΝ αυτες τις ημερες στα ΙΜΙΑ....

ΜΙΑ κανονιοφορο ειχαμε και αυτην απο μακρυα να βλεπει.....ΜΗΠΩΣ ειμαστε σε νεο φιασκο των ΙΜΙΩΝ?Η δηθεν αριστερα τοτε του ΣΗΜΙΤΗ και τωρα η δηθεν αριστερα του ΤΣΙΠΡΑ με τον αποντα παντα ΚΑΜΜΕΝΟ σε τετοια επεισοδια -ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ το ξεπουλημα της ΑΟΖ???
Με ανάρτηση που συνοδεύεται από 20 φωτογραφίες ανακοινώνεται στην..
επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας πως ο Τούρκος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι τρεις αρχηγοί των Όπλων μετέβησαν στα Ίμια.

Η ανακοίνωσή όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα αναφέρει:
«Ο ΑΓΕΕΘΑ Χουλουσί Ακάρ, μαζί με τους αρχηγούς Στρατού Ξηράς, Ναυτικού και Αεροπορίας επιθεώρησαν την ναυτική βάση Aksaz στις 29 Ιανουαρίου 2017.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, δύο σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού τους μετέφεραν στην περιοχή των βραχονησίδων Καρντάκ.

Ο Στρατηγός Ακάρ, δήλωσε ότι ως Τουρκικός Στρατός, δρούμε πάντα με βάση την φιλία και την ειρήνη για την προστασία των θαλασσών και των συμφερόντων μας στο Αιγαίο.

Επιπλέον τόνισε ότι η επιμονή, η αποφασιστικότητα και οι προσπάθειες του Τουρκικού Στρατού για την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της χώρας μας και του έθνους μας στην ξηρά, την θάλασσα και τον αέρα αυξάνονται».