31 Ιαν 2017

Τον παλαιο ΠΑΣΟΚΟ του Collagen Power κατεβαζει υποψηφιο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....καλα κανενας αξιολογος ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ δεν υπαρχει???

Το άνοιγμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη σε στελέχη της αγοράς και για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ είναι κάτι γνωστό και λαμβάνει χωρα εδώ και καιρό. Κάπως έτσι, ένα πρόσωπο-έκπληξη από την επιχειρηματική κοινότητα «κλείδωσε» για τα γαλάζια ψηφοδέλτια του Λεκανοπεδίου, παίζοντας μεταξύ της Β’ Αθηνών και του υπολοίπου Αττικής.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσουκαλαδάκη, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια βρέθηκε στο επιχειρηματικό προσκήνιο όντας συνιδιοκτήτης της επιτυχημένης εταιρείας Collagen Power. Ο Mr. Collagen ήταν από τους ανθρώπους που στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη-και εθελοντικά-ήδη από την εσωκομματική προεκλογική περίοδο και τώρα φαίνεται πως βρίσκει το δρόμο για τα γαλάζια ψηφοδέλτια, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.
Όλο το προηγούμενο διάστημα ο κ. Τσουκαλαδάκης είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, το καλοκαίρι είχε πρωτοστατήσει και στη διοργάνωση του συλλαλητηρίου «Παραιτηθείτε», ενώ  πλέον ετοιμάζεται για την κάθοδο στον κανονικό πολιτικό στίβο.
Γ. Ευγ. 
http://www.koolnews.gr/