3 Ιαν 2017

ΝΕΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ DA CAPO ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ

Μία από τις συχνότερες κατηγορίες προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι το ελιτίστικο προφίλ του, το οποίο σύμφωνα με τους επικριτές του δεν συνάδει με τη μαζικότητα και την ευρεία απήχηση σε όλα τα κοινωνικά στρώματα που απαιτείται για τη ΝΔ ώστε να μπορέσει να αποτελέσει το αντίπαλο πολιτικό δέος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, η χθεσινή γκάφα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του επιτελείου του μπορεί να εξηγηθεί μονάχα με δύο τρόπους: Είτε στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη αποδέχονται πλήρως το ελιτίστικο προφίλ του κ. Μητσοτάκη, είτε ο τελευταίος πρέπει να αλλάξει επιτελείο άμεσα γιατί τον οδηγούν από φιάσκο σε φιάσκο.
Αποφάσισαν λοιπόν να στείλουν ένα μήνυμα με καρφιά προς την κυβέρνηση για τις νέες αυξήσεις φόρων στον καφέ που έρχονται από το νέο έτος. Τι πιο φυσιολογικό, να πάει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ένα καφέ δίπλα στη νεολαία και να στείλει το σχετικό μήνυμα.
Όχι όμως για τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν θα μπορούσε να πάει σε οποιδήποτε καφέ παρά μονάχα σε αυτό που συχνάζει η ελίτ, οι στενοί του πολιτικοί και επιχειρηματικοί φίλοι.
Έτσι, ο Κυριάκος βρέθηκε να παίρνει πόζα για μία στημένη φωτογράφηση στο Da Capo της πλατείας Κολωνακίου, για να στείλει μήνυμα κατά της αυξημένης φορολογίας! Όχι σε ένα οποιοδήποτε καφέ του κέντρου, όχι στο Παγκράτι ή στην Καλλιθέα, στα Πετράλωνα κοντά στα γραφεία της ΝΔ, αλλά στο Da Capo.
Το υπερεγώ του κ. Μητσοτάκη δεν μπορεί να σηκώσει κάτι λιγότερο από το αρωματικό χαρμάνι του Da Capo. Και σίγουρα, όπως φαίνεται από την αποστειρωμένη φωτογραφία δεν μπορεί να πίνει τον καφέ του μαζί με το πόπολο, αφού πριν το εσταντανέ προφανώς οι αστυνομικοί του κ. Μητσοτάκη είχαν απομακρύνει τους πάντες από γύρω του για να είναι ο ίδιος το μοναδικό πρόσωπο της φωτογραφίας.
κεντροδεξιος