13.1.17

Τα γλωσσοφιλα με gay που δεν μπορει να ξεχασει ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ....Μα ποσο μαλακας ειναι αυτος ο τυπος...

Από τον Αρη Δρόσο
Την εμπειρία που είχε με έναν σωματώδη ομοφυλόφιλο μαύρο άνδρα, ο οποίος τον πήγαινε… φιλώντας για περίπου ένα τέταρτο εξιστόρησε ο πολυσυζητημένος υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις. Και δεν έμεινε μονάχα εκεί... Αφηγήθηκε την εμπειρία που είχε με...
μια πανέμορφη ιερόδουλη στο Παρίσι, αλλά εξέφρασε και τον θαυμασμό του για τα οπίσθια της χρυσής ολυμπιονίκη Βούλας Πατουλίδου. Αν μη τι άλλο, ο γνωστός πολιτειολόγος γνωρίζει πώς να προκαλεί ντόρο γύρω από το όνομά του και το ίδιο πράττει τώρα με μια καυστική και ανατρεπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town».
Πάμε όμως να τα πάρουμε με τη σειρά: Κατ’ αρχάς αναφέρθηκε στον μεγάλο θαυμασμό που τρέφει για τη Βούλα, την αθλήτρια που μας έκανε όλους υπερήφανους κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992, διανύοντας τα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων σε 12,64 δευτερόλεπτα. Οπως είπε ο υφυπουργός Παιδείας «είναι ο Κανών του Πολυκλείτου. Εχετε ξαναδεί τέτοια γλυπτική ομορφιά; Το σώμα της Βούλας Πατουλίδου είναι η απόλυτη αρμονία, ο κανόνας του γυναικείου σώματος. Εχει ο Σεφέρης μια φράση που είναι σαν να την έγραψε γι’ αυτή τη γυναίκα: “Αυτή η ακίνητη κίνηση, σου κόβει την ανάσα”».
Περισσότερα στη Freddo που κυκλοφορεί