15 Ιαν 2017

(Απαράδεκτo)! Δήλωση Μπουτάρη: “Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας”...να σηκωθει να φυγει απο την ΕΛΛΑΔΑ ο γερομεθυστακας

Ο Μπουτάρης που έσπευσε να δώσει έντυπωσιακό παρών στην “μαξωξη” των “εκσυγχρονιστών” Διαμαντοπούλου-Ραγκούση-Φλωρίδη, σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης,
καθώς έφτασε στον χώρο συνοδευόμενος από τον Σπ. Πέγκα (υποψήφιος με το Ποτάμι και το σημερινό “μάτι” του Θεοδωράκη στη Θεσσαλονίκη μαζί με την πρώην βουλευτή του την Χριστίνα Ταχιάου, που επίσης εδωσε το παρών), ενώ την εκδήλωση έδωσαν το παρόν και οι αντιδήμαρχοι Αθ. Παππάς και Ν. Φωτίου αλλά και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας. προέβη στην απίστευτη δήλωση ( ζηλεύοντας την δόξα του πρώτου διδαξαντος ΓΑΠ, το 2010 ) στην “παρέμβασή” του στην εκδήλωση! Ο … Δήμαρχος Θεσσαλονίκης “αιφνιδίασε” καθώς όπως είπε, ντρέπεται που είναι Έλληνας γιατί όταν πάει στο εξωτερικό τον αντιμετωπίζουν σαν … λεπρό.
Τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ έκανε πολλά στη χώρα και πως το πολιτικό σύστημα είναι στη σαλαμούρα. «Πάμε για μία καινούρια Ελλάδα. Και με σαλαμούρα το καινούριο δεν γίνεται. Είμαστε όλοι με χάπια. πρέπει να ξεχάσουμε τα παλιά και να φτιάξουμε τα καινούρια. Νέοι είμαστε ακόμα» … κατέληξε μεταξύ άλλων ο Μπουτάρης.
Πηγή: thessnews.gr