24.1.17

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ παρε αποφαση για απελαση και αφαιρεση ελληνικης ιθαγενειας..οι νομικοι δεν εχουν θεση σε θεματα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ....ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ στον στρατο?

 Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε σε social media, ένας ακόμα στρατιώτης μοιάζει να σχηματίζει με τα χέρια του τον “αλβανικό αετό”
- Ο στρατιώτης εκτελεί καθήκοντα ένοπλης φρούρησης
- Άγνωστο αν πρόκειται για φωτομοντάζ ή για παλιότερη φωτογραφία
- Πολλά ερωτήματα από τα συνεχόμενα κρούσματα με το σύνθημα του αλβανικού αλυτρωτισμού


Ένα ακόμα κρούσμα αλβανικού αλυτρωτισμού, μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις, φαίνεται πως έρχεται στο φως λίγες μόνο μέρες μετά το θέμα που προέκυψε με τους νεοσύλλεκτους και την φωτογραφία τους στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου.
Στη νέα φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στρατιώτης, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα ένοπλης φρούρησης εγκαταστάσεων μονάδας του Στρατού Ξηράς,  να σχηματίζει με τα χέρια του  το ίδιο ακριβώς σύνθημα αλβανικού αλυτρωτισμού, προκαλώντας πλέον πολύ σοβαρά ερωτηματικά για το κατά πόσον το φαινόμενο είναι μεμονωμένο ή έχει λάβει εκτάσεις  που μέχρι σήμερα δεν είχαν γίνει αντιληπτές από την ηγεσία. 
Η νέα προκλητική φωτογραφία δεν είναι σαφές που και πότε έχει ληφθεί, ούτε αν αποτελεί προιόν φωτομοντάζ. Πάντως αν είναι αυθεντική, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μονάδα πρώτης γραμμής, καθώς διακρίνονται πίσω από τον εικονιζόμενο στρατιώτη, εγκαταστάσεις φύλαξης οχημάτων – πιθανώς Τεθωρακισμένων  - αρμάτων μάχης που υπάρχουν σε μονάδες στον Έβρο. 
Η διερεύνηση της προέλευσης αυτής φωτογραφίας είναι λογικό ότι θα απασχολήσει άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος, που και πότε προχώρησε στην λήψη και δημοσίευση της.
http://www.newsit.gr/