19 Ιαν 2017

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: To Liberal.gr είναι το πιο ψεκασμένο σάιτ σε Ελλάδα και Ευρώπη (ΦΩΤΟ)

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Στην αρχή πιστέψαμε ότι είναι τρολιά. Στη συνέχεια νομίζαμε ότι δεν βλέπαμε καλά. Μετά θεωρήσαμε ότι πέσαμε στην ιστοσελίδα της Ελεύθερης Ώρας. 
Όμως, τελικά, ήταν το γραφικό liberal.gr. 

Δώστε τώρα βάση. Τίτλος: Μεγάλο Αδελφό έστησε στους σταθμούς του μετρό η κυβέρνηση!
Πρώτο ΣΟΚ
Έντρομοι οι αναγνώστες του liberal.gr (Οι μισοί έχουν πιστέψει ότι ζουν, μερικές δεκαετίες πίσω, στη Σοβιετική Ένωση και οι άλλοι μισοί ετοιμάζονται να διαδηλώσουν κατά της κυβέρνησης Μαδούρο), κυρίως όσοι χρησιμοποιούν το μετρό, ψάχνονται κοιτώντας δεξιά κι αριστερά. 
Αφού, βεβαιώνονται ότι δεν τους παρακολουθεί κανένας, συνεχίζουν την ανάγνωση της συγκλονιστικής αποκάλυψης του liberal.gr. 
"Κάτω από τη μύτη της αντιπολίτευσης που κοιμάται και των πολιτών που είναι ανυποψίαστοι, η κυβέρνηση έστησε από τη Δευτέρα στους σταθμούς του μετρό έναν Μεγάλο Αδελφό, μεταδίδοντας από οθόνες τηλεόρασης ειδήσεις μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, που είναι ο φορέας της κυβερνητικής προπαγάνδας!
Μ αυτό τον τρόπο τα εκατομμύρια των επιβατών που χρησιμοποιούν το μετρό υφίστανται υπόγεια, θέλουν- δε θέλουν την πλύση εγκεφάλου που επιδιώκει η κυβέρνηση έτσι όπως τη σερβίρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο που αξιολογεί, τιτλοφορεί, κειμενογραφεί τις ειδήσεις που εμφανίζονται στις οθόνες όλη μέρα! Με ποιο κριτήριο;!
Δηλαδή οι ανυποψίαστοι πολίτες παρακολουθούν αυτά που η κυβέρνηση θεωρεί ως σημαντικές ειδήσεις, παρουσιασμένα με τον τρόπο που η κυβέρνηση θέλει να τα δείξει! Φυσικά, κανείς δεν ρώτησε τους πολίτες, που έχουν άλλη αξιολόγηση για το τι είναι κάθε μέρα σημαντική είδηση, αν δέχονται να υφίστανται τον Μεγάλο Αδελφό των Συριζανελ όταν χρησιμοποιούν ένα δημόσιο μέσο μεταφοράς και μάλιστα σε δημόσιο χώρο!"
Μετά από αυτό οι έντρομοι αναγνώστες του liberal.gr κοιτάζουν δειλά προς το τούνελ περιμένοντας από μέσα να βγει ο Γκοτζίλα, παρέα με τον Σπάιντερμαν και τον Μπάτμαν ή την παρέα του Μάτριξ μαζί με τον πράσινο καλικάντζαρο και τον Αρτέμη Σώρρα.
Παιδιά, είναι σοβαρά τα πράγματα. Η κατάσταση στο liberal.gr έχει σοβαρέψει επικίνδυνα. Μέχρι τώρα τους παίρναμε στην πλάκα. Λέγαμε "Εντάξει κάποιοι συνταξιούχοι, που θεωρούν πως ζουν σε λαϊκή δημοκρατία είναι. Εντάξει κάποιοι γραφικοί είναι που τα μισά τους άρθρα αναφέρουν την Βενεζουέλα ή τη Σοβιετική Ένωση, άντε και τη Βόρεια Κορέα". Για να καταλάβετε, όμως, ότι η ποσότητα ψεκασμού ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια, μάθετε ότι σε άρθρο για τον ΔΟΛ έβαλαν το καπέλο Σοβιετικού στρατιώτη.  
Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ, όμως, του liberal.gr ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του. Ο συντάκτης του άρθρου ξεπέρασε ακόμη και τον Μαυρίδη, τον Μουμτζή και τα άλλα τα παιδιά. Ο συντάκτης του liberal.gr πίστεψε ότι ζει στο Γκόθαμ Σίτυ. Είναι σοβαρά τα πράγματα. Εντάξει, προσπερνάμε ότι χαρακτηρίζει το δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων "φορέα κυβερνητικής προπαγάνδας". Να προσπεράσουμε ότι γράφει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιμάται επειδή δεν αναδεικνύει το θέμα. Προσπερνάμε ότι ο δαιμόνιος ρεπόρτερ είναι αγανακτισμένος που δεν έγινε διαγωνισμός. Μα, εκατομμύρια επιβάτες του μετρό θα πάνε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ επειδή στις οθόνες μεταδίδονται ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων;;; Αυτό ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου δεν θα μπορούσε να το έχει σκεφτεί. Μάλλον ήταν ιδέα του συντρόφου Κιμ από τη Βόρεια Κορέα και την έστειλε με email στα σκοτεινά υπόγεια του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. Έτσι ξεκίνησε το σκοτεινό σχέδιο των Κομμουνιστών να εμποδίσουν την έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξουσία. Το μεγάλο σφάλμα του Μητσοτάκη είναι ότι μάλλον δεν διάβασε liberal.gr, ώστε να κινηθεί αστραπιαία και να σώσει τα εκατομμύρια των επιβατών του μετρό και τους τουρίστες μαζί.
Διάβασε τώρα αναγνώστη πως έχουν τα πράγματα, τι έλεγε δηλαδή η επίσημη ανακοίνωση: 
Σειρά εναλλασσόμενων φωτογραφιών, τύπου slide show, θα προβάλλονται καθημερινά στις οθόνες μόνιτορ του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου που βρίσκονται στις αποβάθρες των συρμών. Οι φωτογραφίες θα είναι σχετικές με την επικαιρότητα, θα συνοδεύονται από λεζάντα και θα αφορούν χρηστικά θέματα (π.χ. καιρό), θέματα που αφορούν την πόλη, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον κόσμο.
Η ενέργεια αποτελεί μια συμφωνία της Αττικό Μετρό με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - ΑΠΕ και πραγματοποιείται χωρίς κόστος για το μετρό, καθώς το ΑΠΕ θα παρέχει την υπηρεσία με σκοπό να γίνει γνωστό στο 1 εκατ. επιβάτες του μετρό. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί σχετικές δοκιμές, όμως η υπηρεσία θα προσφέρεται κανονικά από τα μέσα Ιανουαρίου.
Διαβάστε το αριστούργημα του liberal.gr ΕΔΩ. Θα γελάτε για 40 χρόνια, τουλάχιστον...
 Liberal.gr