Trump_judgingLook1-630x354 Ακάθεκτος ο Ντόναλντ Τραμπ κι απόλυτα αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν και τίποτα να εμποδίσει την εφαρμογή της ξενοφοβικής του πολιτικής, καρατόμησε χωρίς δεύτερη σκέψη την υπηρεσιακή υπουργό Δικαιοσύνης, Σάλι Κ. Γέιτς. Η κυρία Γέιτς είχε ορθώσει το ανάστημα της απέναντι στον Πρόεδρο, δίνοντας εντολή στις υπηρεσίες του υπουργείου της να μην εφαρμόσουν το διάταγμα για την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ σε πολίτες επτά χωρών, στη μεγάλη τους πλειοψηφία μουσουλμάνων, αλλά και σε πρόσφυγες. Η Σάλι Γέιτς, ωστόσο, ήταν προσωρινή υπουργός Δικαιοσύνης (Attorney General), είχε αναλάβει μαζί με την υπόλοιπη κυβέρνηση Τραμπ, μολονότι ανήκει στον κύκλο των στενών συνεργατών του απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Έως ότου η Γερουσία επικυρώσει το διορισμό του Τζεφ Σέσιονς, καθήκοντα υπουργού θα ασκεί στο εξής ο Ντάνα Μποέντε, ως ο επόμενος ήδη εγκεκριμένος από τη Γερουσία, αναπληρωτής για το συγκεκριμένο αξίωμα. Trump_dikaiosyni Ιδιαίτερα προσβλητική ήταν η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Λευκό Οίκο για την άμεση αποπομπή της Σάλι Γέιτς. Η πρώην, πλέον, υπουργός Δικαιοσύνης κατηγορήθηκε από τον Τραμπ ευθέως για «προδοσία». Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ καταλόγισε στην κυρία Γέιτς ότι «πρόδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης αρνούμενη να εφαρμόσει ένα προεδρικό διάταγμα που αποσκοπεί στην προστασία των Αμερικανών πολιτών». Από την δική της πλευρά η Σάλι Γέιτς είχε αντιταχθεί σθεναρά πλην κόσμια στον Τραμπ, δηλώνοντας ότι «για όσο διάστημα είμαι εγώ υπουργός Δικαιοσύνης, το υπουργείο δεν θα προβάλει επιχειρήματα υπέρ του προεδρικού διατάγματος για το κλείσιμο των συνόρων σε μουσουλμάνους κ.λπ». Η νέα επίδειξη αυταρχισμού εκ μέρους του Τραμπ έχει προφανή πολιτικό συμβολισμό, καθώς ο νέος Πρόεδρος θέλει να καταστήσει σαφές ότι οι αποφάσεις του είναι αμετάκλητες και ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί την παραμικρή απόκλιση από το πρόγραμμά του. Ταυτόχρονα, με την πρώτη ευκαιρία ξηλώνει οποιοδήποτε υπόλειμμα από τον μηχανισμό του προκατόχου του έχει απομείνει στο κυβερνητικό σύστημα των ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο πραγματικός ιθύνων νους πίσω από την υπερ-συντηρητική πολιτική του Τραμπ, ιδιαίτερα σε ζητήματα μετανάστευσης, είναι ο προαλειφόμενος για τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, Τζεφ Σέσιονς. Πρόκειται για έναν νομικό με σκληροπυρηνική εθνικιστική στάση, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ρατσισμό και εύνοια προς την οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν. Εξυπακούεται ότι η επιλογή του έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από οργανώσεις και απλούς πολίτες, οι οποίοι ανησυχούν για την τύχη θεμελιωδών αξιών της αμερικανικής δημοκρατίας επί των ημερών του Ντόναλντ Τραμπ και των συνεργατών του.

Trump_judgingLook1-630x354
Ακάθεκτος ο Ντόναλντ Τραμπ κι απόλυτα αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν και τίποτα να εμποδίσει την εφαρμογή της ξενοφοβικής του πολιτικής, καρατόμησε χωρίς δεύτερη σκέψη την υπηρεσιακή υπουργό Δικαιοσύνης, Σάλι Κ. Γέιτς.

Η κυρία Γέιτς είχε ορθώσει το ανάστημα της απέναντι στον Πρόεδρο, δίνοντας εντολή στις υπηρεσίες του υπουργείου της να μην εφαρμόσουν το διάταγμα για την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ σε πολίτες επτά χωρών, στη μεγάλη τους πλειοψηφία μουσουλμάνων, αλλά και σε πρόσφυγες. Η Σάλι Γέιτς, ωστόσο, ήταν προσωρινή υπουργός Δικαιοσύνης (Attorney General), είχε αναλάβει μαζί με την υπόλοιπη κυβέρνηση Τραμπ, μολονότι ανήκει στον κύκλο των στενών συνεργατών του απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Έως ότου η Γερουσία επικυρώσει το διορισμό του Τζεφ Σέσιονς, καθήκοντα υπουργού θα ασκεί στο εξής ο Ντάνα Μποέντε, ως ο επόμενος ήδη εγκεκριμένος από τη Γερουσία, αναπληρωτής για το συγκεκριμένο αξίωμα.
Trump_dikaiosyni
Ιδιαίτερα προσβλητική ήταν η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Λευκό Οίκο για την άμεση αποπομπή της Σάλι Γέιτς. Η πρώην, πλέον, υπουργός Δικαιοσύνης κατηγορήθηκε από τον Τραμπ ευθέως για «προδοσία». Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ καταλόγισε στην κυρία Γέιτς ότι «πρόδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης αρνούμενη να εφαρμόσει ένα προεδρικό διάταγμα που αποσκοπεί στην προστασία των Αμερικανών πολιτών». Από την δική της πλευρά η Σάλι Γέιτς είχε αντιταχθεί σθεναρά πλην κόσμια στον Τραμπ, δηλώνοντας ότι «για όσο διάστημα είμαι εγώ υπουργός Δικαιοσύνης, το υπουργείο δεν θα προβάλει επιχειρήματα υπέρ του προεδρικού διατάγματος για το κλείσιμο των συνόρων σε μουσουλμάνους κ.λπ».
Η νέα επίδειξη αυταρχισμού εκ μέρους του Τραμπ έχει προφανή πολιτικό συμβολισμό, καθώς ο νέος Πρόεδρος θέλει να καταστήσει σαφές ότι οι αποφάσεις του είναι αμετάκλητες και ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί την παραμικρή απόκλιση από το πρόγραμμά του. Ταυτόχρονα, με την πρώτη ευκαιρία ξηλώνει οποιοδήποτε υπόλειμμα από τον μηχανισμό του προκατόχου του έχει απομείνει στο κυβερνητικό σύστημα των ΗΠΑ.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο πραγματικός ιθύνων νους πίσω από την υπερ-συντηρητική πολιτική του Τραμπ, ιδιαίτερα σε ζητήματα μετανάστευσης, είναι ο προαλειφόμενος για τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, Τζεφ Σέσιονς. Πρόκειται για έναν νομικό με σκληροπυρηνική εθνικιστική στάση, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ρατσισμό και εύνοια προς την οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν. Εξυπακούεται ότι η επιλογή του έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από οργανώσεις και απλούς πολίτες, οι οποίοι ανησυχούν για την τύχη θεμελιωδών αξιών της αμερικανικής δημοκρατίας επί των ημερών του Ντόναλντ Τραμπ και των συνεργατών του.
Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,25,ΔΙΑΦΟΡΑ,69,ΔΙΕΘΝΗ,52,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,13,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,97,ΥΓΕΙΑ και ΟΜΟΡΦΙΑ,22,
ltr
item
ΦΩΝΑΚΛΑΣ: Trump_judgingLook1-630x354 Ακάθεκτος ο Ντόναλντ Τραμπ κι απόλυτα αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν και τίποτα να εμποδίσει την εφαρμογή της ξενοφοβικής του πολιτικής, καρατόμησε χωρίς δεύτερη σκέψη την υπηρεσιακή υπουργό Δικαιοσύνης, Σάλι Κ. Γέιτς. Η κυρία Γέιτς είχε ορθώσει το ανάστημα της απέναντι στον Πρόεδρο, δίνοντας εντολή στις υπηρεσίες του υπουργείου της να μην εφαρμόσουν το διάταγμα για την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ σε πολίτες επτά χωρών, στη μεγάλη τους πλειοψηφία μουσουλμάνων, αλλά και σε πρόσφυγες. Η Σάλι Γέιτς, ωστόσο, ήταν προσωρινή υπουργός Δικαιοσύνης (Attorney General), είχε αναλάβει μαζί με την υπόλοιπη κυβέρνηση Τραμπ, μολονότι ανήκει στον κύκλο των στενών συνεργατών του απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Έως ότου η Γερουσία επικυρώσει το διορισμό του Τζεφ Σέσιονς, καθήκοντα υπουργού θα ασκεί στο εξής ο Ντάνα Μποέντε, ως ο επόμενος ήδη εγκεκριμένος από τη Γερουσία, αναπληρωτής για το συγκεκριμένο αξίωμα. Trump_dikaiosyni Ιδιαίτερα προσβλητική ήταν η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Λευκό Οίκο για την άμεση αποπομπή της Σάλι Γέιτς. Η πρώην, πλέον, υπουργός Δικαιοσύνης κατηγορήθηκε από τον Τραμπ ευθέως για «προδοσία». Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ καταλόγισε στην κυρία Γέιτς ότι «πρόδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης αρνούμενη να εφαρμόσει ένα προεδρικό διάταγμα που αποσκοπεί στην προστασία των Αμερικανών πολιτών». Από την δική της πλευρά η Σάλι Γέιτς είχε αντιταχθεί σθεναρά πλην κόσμια στον Τραμπ, δηλώνοντας ότι «για όσο διάστημα είμαι εγώ υπουργός Δικαιοσύνης, το υπουργείο δεν θα προβάλει επιχειρήματα υπέρ του προεδρικού διατάγματος για το κλείσιμο των συνόρων σε μουσουλμάνους κ.λπ». Η νέα επίδειξη αυταρχισμού εκ μέρους του Τραμπ έχει προφανή πολιτικό συμβολισμό, καθώς ο νέος Πρόεδρος θέλει να καταστήσει σαφές ότι οι αποφάσεις του είναι αμετάκλητες και ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί την παραμικρή απόκλιση από το πρόγραμμά του. Ταυτόχρονα, με την πρώτη ευκαιρία ξηλώνει οποιοδήποτε υπόλειμμα από τον μηχανισμό του προκατόχου του έχει απομείνει στο κυβερνητικό σύστημα των ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο πραγματικός ιθύνων νους πίσω από την υπερ-συντηρητική πολιτική του Τραμπ, ιδιαίτερα σε ζητήματα μετανάστευσης, είναι ο προαλειφόμενος για τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, Τζεφ Σέσιονς. Πρόκειται για έναν νομικό με σκληροπυρηνική εθνικιστική στάση, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ρατσισμό και εύνοια προς την οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν. Εξυπακούεται ότι η επιλογή του έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από οργανώσεις και απλούς πολίτες, οι οποίοι ανησυχούν για την τύχη θεμελιωδών αξιών της αμερικανικής δημοκρατίας επί των ημερών του Ντόναλντ Τραμπ και των συνεργατών του.
Trump_judgingLook1-630x354 Ακάθεκτος ο Ντόναλντ Τραμπ κι απόλυτα αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν και τίποτα να εμποδίσει την εφαρμογή της ξενοφοβικής του πολιτικής, καρατόμησε χωρίς δεύτερη σκέψη την υπηρεσιακή υπουργό Δικαιοσύνης, Σάλι Κ. Γέιτς. Η κυρία Γέιτς είχε ορθώσει το ανάστημα της απέναντι στον Πρόεδρο, δίνοντας εντολή στις υπηρεσίες του υπουργείου της να μην εφαρμόσουν το διάταγμα για την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ σε πολίτες επτά χωρών, στη μεγάλη τους πλειοψηφία μουσουλμάνων, αλλά και σε πρόσφυγες. Η Σάλι Γέιτς, ωστόσο, ήταν προσωρινή υπουργός Δικαιοσύνης (Attorney General), είχε αναλάβει μαζί με την υπόλοιπη κυβέρνηση Τραμπ, μολονότι ανήκει στον κύκλο των στενών συνεργατών του απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Έως ότου η Γερουσία επικυρώσει το διορισμό του Τζεφ Σέσιονς, καθήκοντα υπουργού θα ασκεί στο εξής ο Ντάνα Μποέντε, ως ο επόμενος ήδη εγκεκριμένος από τη Γερουσία, αναπληρωτής για το συγκεκριμένο αξίωμα. Trump_dikaiosyni Ιδιαίτερα προσβλητική ήταν η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Λευκό Οίκο για την άμεση αποπομπή της Σάλι Γέιτς. Η πρώην, πλέον, υπουργός Δικαιοσύνης κατηγορήθηκε από τον Τραμπ ευθέως για «προδοσία». Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ καταλόγισε στην κυρία Γέιτς ότι «πρόδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης αρνούμενη να εφαρμόσει ένα προεδρικό διάταγμα που αποσκοπεί στην προστασία των Αμερικανών πολιτών». Από την δική της πλευρά η Σάλι Γέιτς είχε αντιταχθεί σθεναρά πλην κόσμια στον Τραμπ, δηλώνοντας ότι «για όσο διάστημα είμαι εγώ υπουργός Δικαιοσύνης, το υπουργείο δεν θα προβάλει επιχειρήματα υπέρ του προεδρικού διατάγματος για το κλείσιμο των συνόρων σε μουσουλμάνους κ.λπ». Η νέα επίδειξη αυταρχισμού εκ μέρους του Τραμπ έχει προφανή πολιτικό συμβολισμό, καθώς ο νέος Πρόεδρος θέλει να καταστήσει σαφές ότι οι αποφάσεις του είναι αμετάκλητες και ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί την παραμικρή απόκλιση από το πρόγραμμά του. Ταυτόχρονα, με την πρώτη ευκαιρία ξηλώνει οποιοδήποτε υπόλειμμα από τον μηχανισμό του προκατόχου του έχει απομείνει στο κυβερνητικό σύστημα των ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο πραγματικός ιθύνων νους πίσω από την υπερ-συντηρητική πολιτική του Τραμπ, ιδιαίτερα σε ζητήματα μετανάστευσης, είναι ο προαλειφόμενος για τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, Τζεφ Σέσιονς. Πρόκειται για έναν νομικό με σκληροπυρηνική εθνικιστική στάση, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ρατσισμό και εύνοια προς την οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν. Εξυπακούεται ότι η επιλογή του έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από οργανώσεις και απλούς πολίτες, οι οποίοι ανησυχούν για την τύχη θεμελιωδών αξιών της αμερικανικής δημοκρατίας επί των ημερών του Ντόναλντ Τραμπ και των συνεργατών του.
http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/11/Trump_judgingLook1-630x354-600x290.jpg
ΦΩΝΑΚΛΑΣ
http://fonaklas.blogspot.com/2017/01/trumpjudginglook1-630x354-attorney.html
http://fonaklas.blogspot.com/
http://fonaklas.blogspot.com/
http://fonaklas.blogspot.com/2017/01/trumpjudginglook1-630x354-attorney.html
true
8471850535044607675
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Aπό Αρχική Σελίδες ΑΡΘΡΑ View All ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request Eπιστροφη στην Αρχικη Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλος Μάϊος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάϊος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ Μόλις τώρα Πριν ένα λεπτό $$1$$ minutes ago Πρίν 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχτές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago Παραπάνω πρίν από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθείστε THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy