21 Ιαν 2017

WORLD EXCLUSIVE>Tι είπε η Ivanka Trump στον Πάνο Καμμένο!

ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΜΑΖΙ!!!
OTAN H  IBANKA ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ
 Οι Πάνος Καμμένος, Νίκος Παππάς και Γιώργος Πατούλης αφού είδαν στην τηλεόραση του ξενοδοχείου την ορκομωσία του νέου πλανητάρχη-στο μεταξύ είχε αρχίσει να νυχτώνει στην Ουάσιγκτον-είπαν να πάνε ...
σ΄ένα bar να τα πιουν. Διάλεξαν ένα μπαρ που βρίσκεται κοντά στο Λευκό Οίκο να βρέξουν το λαρύγγι τους  που είχε στεγνώσει.
Κι ενώ τα πίνανε οι 3 τους και κουβεντιάζανε για την σουξεδιάρα ελληνική συγκυβέρνηση είδαν στην αρχή δύο υπέροχα γυναικεία πόδια να κατεβαίνουν τις σκάλες του μπαρ. Οταν ολοκληρώθηκε η ιεροτελεστία της καθόδου εμφανίστηκε αναστατωμένη η κόρη του Donald, η θεά Ιβάνκα Trump. Οι 3 δικοί μας έμειναν παγωτό. Η θεά κατευθύνθηκε στη μπάρα, αγκάλιασε με τρυφερότητα τον ηλικιωμένο μπάρμαν που έδειχνε να τον γνωρίζει χρόνια και άρχισε να του εξηγεί πόσο είχε βαρεθεί από την τελετή της ορκομωσίας και πόσο είχε ξενερώσει.
-Μου τη  σπάει και ο ξενέρωτος άνδρας μου…
ψιθύρισε στον μπάρμπαν.
Η Ιβάνκα που μεγάλωσε ως Πρεσβυτεριανή και προσχώρησε στον Ιουδαϊσμό το 2009 για να παντρευτεί τον Jared Kushner είναι μητέρα τριών (των Arabella Rose, Joseph Frederick Kushner και του Theodore James) και έχει περιγράψει τον εαυτό της στη Vogue ως “πολύ μοντέρνα” αλλά και “πολύ παραδοσιακή”.
-Ηταν θέλημα της Παναγιάς της Τήνου να σας γνωρίσω…
ακούστηκε η φωνή του Πάνου Καμμένου πίσω από τον ώμο της Iβάνκα ο οποίος της μιλούσε αγγλικά καλύτερα και από τον ΓΑΠ.
Η Ιβάνκα είχε ακούσει άπειρα κομπλιμέντα στη ζωή της. Ηταν όμως το πρώτο στο οποίο είχε εμπλοκή η Παναγιά της Τήνου.(προσοχή λέμε Παναγιά και όχι Παναγία, όπων λέει η Ντόρα σχολιά και όχι σχολεία-για να είναι αποτελεσματικότερος ο λαικισμός στ΄αυτιά των χαιβανιών ψηφοφόρων)
-Καμμένος. Πάνος Καμμένος.
συνέχισε ακαταμάχητος ο Ελληνας υπουργός.
Ο Πατούλης και ο Παππάς είχαν μείνει μαλάκες.
Ο Πάνος της σύστησε ευγενικά τους άλλους δύο και άρχισε να της εξηγεί πως έφτασαν από την μακρινή Ελλάδα για να ζήσουν από κοντά την ορκομωσία του θρυλικού πατέρα της. Την είπαν ακόμη πόσο την θαυμάζουν και πως είναι καλοδεχούμενη στην Ελλάδα.
-Εχω ένα στρατόπεδο στο Καβούρι, στην Αθηναική Ριβιέρα, το οποίο σας το δίνω για να στήσετε ένα πύργο Trump ο οποίος θα έχει την καλύτερη θέα στην Ευρώπη. Επίσης σας δίνω την Κρήτη για να κάνετε 10 βάσεις Ιντσιρλίκ. Και τις Φλέβες για ηλιοθεραπεία. Η Ελλάδα στα πόδια αγαπητή Iβάνκα αρκεί να δώσετε εντολή στον Τόμσεν να μας κουρέψει το χρέος του Ταμείου και να αποσυρθεί το ΔΝΤ από το πρόογραμμα…
.Ω Πάνος και φυσικά η οικογένειά μου, ο πατέρα μου, θα βοηθήσει την Ελλάδα. Εγώ αγαπώ τόσο πολύ τους Ελληνες κι εσείς οι 3 είστε τόσο ωραία αγόρια. Θα πως στον daddy η Ελλάδα να γίνει πολιτεία της Αμερικής και οι εταιρίες μας να στήσουν εκεί πολλά καζίνο και ξενοδοχεία…Ουάου…Θα κάνουμε την Ελλάδα τον πιο δημοφιλή προορισμό για τους Αμερικανούς τουρίστες. Το Χόλιγουντ θα γυρίζει ταινίες στην ωραία πατρίδα σας…Ισως έλθω να μένω εκεί τουλάχιστο 6 μήνες…Ω Panos, Nikos kai Giorgos μου φτιάξατε τη πρώτη μου νύχτα στο Λευκό Οίκο…
κουρδιστο πορτοκαλι