20 Φεβ 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΠΙΣΩ απο τους 16 βουλευτες η ΕΚΚΛΗΣΙΑ?Παραγοντες της εκκλησιας και της οικονομιας βολιδοσκοπουν βουλευτες για την Ιδρυση νεου κομματος...

Εως ΕΔΩ και μη ΠΑΡΕΚΕΙ....ειναι η φωνη που λενε οι εκκλησιαστικοι παραγοντες ,συνεπικουρουμενοι απο μεγαλοπαραγοντες της Ελληνικης ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ.
Το φλερτ ειχε αρχισει εδω και καιρο και ο ΦΩΝΑΚΛΑΣ ηταν ενημερωμενος για τις πολλες
κινησεις που γινονται σε αυτον τον χωρο απο τον ρεπορτερ του Ελληνα πρωην ΟΝΝΕΔΙΤΗ που δουλευει στο ΜΟΝΑΧΟ.
Η σκεψη και η φιλοσοφια του ολου εγχειρηματος εχει κατα αρχας βαση και σκεψη την Δημιουργια κομματος οπως το αντιστοιχο κομμα της ΒΑΥΑΡΙΑΣ ,η Χριστιανομοινωνικη Ενωση της Γερμανιας(CSU).
ΕΙΝΑΙ το κομμα που κυβερνα το πλουσιοτερο κρατιδιο της Γερμανιας την ΒΑΥΑΡΙΑ....ΕΙΝΑΙ ο κυβερνητικος εταιρος του κομματος της ΜΕΡΚΕΛ...
ΠΑΝΩ σε αυτην την πλατφορμα στηνουν το νεο φορεα....
Οι ανθρωποι που κινουν τα νηματα εχουν ειδικο βαρος ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ αλλα ειναι και ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Διεθνεις παραγοντες που εχουν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ απο την ΡΑΓΙΑΔΙΚΗ συμπεριφορα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Το 1ο βημα εγινε με την καταθεση της ερωτησης των 16 βουλευτων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
Η απογοητευση ολων αυτων των παραγοντων για την σημερινη πολιτικη κατασταση και ειδικοτερα στην Ν.Δ τους οδηγει στην επιταχυνση των διαδικασιων.
Η αποστροφη τους προς τον Α .ΣΑΜΑΡΑ για την γενικοτερη  σταση του-εχρισε των τρελο του χωριου ΑΔΩΝΙ συνεχιστη του -θεωρουν οτι κατα βαθος θελει να επιστρεψει στο προσκηνιο και για αυτο εχει βαλει μπροστινο τον ΑΔΩΝΙ για να καταδειχθει η ποιοτικη διαφορα.
Η αντεθνικη σταση του ΑΔΩΝΙ για την διαπραγματευση ,στην μη θετικη σταση του απεναντι στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ αλλα και η πορεια του που αλλαζει συχνα φιλους και κομματα εχει ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ πολλους βουλευτες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..
Η σταση του ΚΥΡΙΑΚΟΥ και η μεχρι τωρα πορεια του κομματος τους ωθει στην δημιουργια κατι νεου .....οι δημοσκοπησεις δειχνουν οτι το 50% των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν θελει τον ΤΣΙΠΡΑ και τον ΚΥΡΙΑΚΟ  πρωθυπουργους..
Ο ευνουχισμος της Ν.Δ απο πρωην αριβιστες πολιτικους της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που εχει μαζεψει στην Ν.Δ, εχει εξοργισει πολλους θεσμικους παικτες της ΑΓΟΡΑΣ αλλα και της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Τους θεωρουν αναπαλαιωση και πολιτικους ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟΥΣ...
Η προηγουμενη πολιτικη τους πορεια κατεδειξε ανικανοτητα και εθυνες για την πορεια της ΕΛΛΑΔΑΣ.
Την ολη προσπαθεια εχει αναλαβει και πρωτοστατει πνευματικος γνωστου ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ που παντοτε πρωτοστατουσε στα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ....
ΜΥΗΘΗΚΑΝ οι βουλευτες και προχωρησαν στην 1η κινηση.....
ΠΑΤΡΙΔΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ -ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ειναι το τριπτυχο της ολης κινησης.
ΕΠΙΣΗΣ εχουν ελθει σε επαφη και τεσταρουν  εναν πρωην ΥΠΟΥΡΓΟ και εναν ανθρωπο της ΑΓΟΡΑΣ επιχειρηματια....κανουν μετρησεις για την αποδοχη τους στην Ελληνικη κοινωνια.
ΤΕΣΤΑΡΟΥΝ  τον Κ.ΣΚΡΕΚΑ για  επικεφαλη σε αυτην την προσπαθεια ως εν ενεργεια βουλευτη....πως περνα στην κοινωνια γιατι διεκριναν οτι διαθετει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πακετο που πρεπει να εχει ο επικεφαλης αυτου του εγχειρηματος.

Καταγεται απο οικογενεια με παραδοσεις,νεος που εκπεμπει φρεσκαδα,ανθρωπος που εχει δουλεψει στην ζωη του και δεν ηταν παιδι που τον βολεψαν σε κρατικες θεσεις,αριστος γνωστης της ΑΓΟΡΑΣ ,αλλα και πατριωτης ....
ΟΛΟΙ οι βουλευτες που εχουν υπογραψει για το ΤΑΜΑ του ΕΘΝΟΥΣ κουβαλουν ολοι τους μια παραδοση του πολιτικου χωρου της κοινωνικης δεξιας και διακρινονται για την σεμνοτητα τους..
ΕΠΙΣΗΣ δεν εχουν απασχολησει την κοινη γνωμη με σκανδαλα και εξαλοσυνες.
ΑΥΤΗ η κινηση εχει δημιουργησει ΑΓΧΟΣ στην πλευρα ΣΑΜΑΡΑ και το φιλοσαμαρικο σαιτ το antinews εγραψε 4 αρθρα για την κινηση των 16 βουλευτων...ΤΡΩΝΕ ομως κραξιμο απο τους φιλους τους με σχολια πολυ αρνητικα.
Ο ΦΩΝΑΚΛΑΣ θα σας ενημερωνει για την νεα πολιτικη κινηση που ειναι στα σκαρια...
ΔΕΙΧΝΕΙ οτι ειναι κατι νεο στον ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ χωρο που λειπει...και θα σβησει ολες τις ακραιες πολιτικες δυναμεις γιατι θα μπορει να εκφραστει ο ΕΛΛΗΝΑΣ που κατα αναγκη ακουμπα πανω σε οτι πιο ψεκασμενο και ακραιο υπαρχει γιατι εχει βαρεθει ΟΛΟΥΣ τους πολιτικους της ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...