1.2.17

ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ και αερολογιες απο τον ποιητη του ΣΥΡΙΖΑ.....ΜΠΛΕΞΑΜΕ,πατριωτες !!Μισή φέτα όνειρο και λίγες θρούμπες ουτοπίες – Ο Τάσος Κουράκης απαγγέλλει τα νέα του ποιήματα

Ο ποιητής των αιδοίων ξαναχτυπά..ΤΟΣΑ χρονια μακρυα απο την εξουσια ,ο πολυς φραπες και οι ατερμονες συζητησεις ....βγαζουν αυτα τα ποιηματα...ΦΤΑΝΕΙ ρε μαγκες μας φλομωσατε με την θεωρια και την παπαρολογια!!!
Τη νέα του ποιητική συλλογή ....
παρουσίασε την Τρίτη το βράδυ στον «Ιανό» ο  αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών βουλευτών  και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων η Ολγα Γεροβασίλη, ο Ν. Καρανίκας, ο Ν. Παππάς και ο Δ. Μάρδας.  
Στη νέα αυτή συλλογή, ο κ.Κουράκης επανέρχεται στο θέμα του έρωτα με τους γλαφυρότατους στίχους: «Έρωτας είναι/όταν, καθώς ανάμεσα στα σκέλια της,/αναρωτηθείς για κλάσμα δευτερολέπτου μήπως/τότε/πρωτοβγαίνεις στη ζωή και αντικρίζεις το φως!». Ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που στις προηγούμενες συλλογές του, προτάσσει τον έρωτα, στην νέα συλλογή του, ανοίγει την ποιητική ματιά του και σε νέους ορίζοντες: «Δεν πρέπει να κατεβάζεις μονορούφι και νηστικός τη λογική. Θα παραπατάς. Πάντα χρειάζεται μισή φέτα όνειρο και λίγες θρούμπες ουτοπίες», γράφει σε ποίημά του.
Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας
 iefimerida.gr