1 Φεβ 2017

Να πείτε… με τρόπο στη Μιράντα Ξαφά για τα στοιχεία που δικαιώνουν τον Καραμανλή

Ειναι από τις ειδήσεις που λες με τρόπο σε συγκεκριμένους ανθρώπους, ειδικά όταν υποψιάζεσαι ότι μπορεί να κλονίσουν με άγαρμπο τρόπο την ψυχική υγεία και ισορροπία τους.

Ο πρόλογος αφορά όλους εκείνους που θα… επιχειρήσουν να ενημερώσουν τη Μιράντα Ξαφά για τα στοιχεία της μελέτης περί της δημοσιονομικής εκτροπής της Ελλάδας, που δεν συμφωνούν με το δικό της, μόνιμο αφήγημα, περί αθώωσης των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, και ειδικά της “μαύρης” περιόδου Σημίτη, και ενοχοποίησης της περιόδου Καραμανλή.
Η μελέτη που παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο ΕΒΕΑ… χάλασε δουλειές, καθώς για πρώτη φορά μπήκαν στη σειρά τα σχετικά στοιχεία, ώστε να μην κανιβαλιζεται η αλήθεια και η κοινή λογική, και ήρθε στο φως με συγκεκριμένους αριθμούς, το πλιάτσικο της περιόδου Σημίτη, και οι δραματικές επιπτώσεις που είχε για την ελληνική οικονομία στα χρόνια που ακολούθησαν. Με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο Μνημόνιο το οποίο υπέγραψε ο τελευταίος των Παπανδρέου.
Η Μιράντα Ξαφά, και μια σειρά κυνικοί νεοφιλελεύθεροι, πολλοί μάλιστα εκ των οποίων προσπαθούν να βρουν θέση στα ψηφοδέλτια της σημερινής Νέας Δημοκρατίας, περιφέρουν εδώ και χρόνια στον δημόσιο βίο τη ρητορική της αθώωσης Σημίτη, λες και εκείνη η περίοδος… δεν υπήρξε. Προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο ψηλά… πετάει ο γάιδαρος.
Το τέλος των μύθων, των παραισθήσεων και της ηθικής πρόκλησης των Ελλήνων λοιπόν, έφτασε. Και ο λογαριασμός θα πάει σε όσους, σαν τη Μιράντα Ξαφά, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τους Έλληνες με σκανδαλιστικό ελιτισμό, κυνισμό, και θεωρώντας μια ολόκληρη κοινωνία… αφελείς ιθαγενείς τους οποίους θα ξεγελάσουν.
https://ysterografa.gr/