9.2.17

Ανεκδιήγητος! Έβαλε φωτιά σε χαρτονόμισμα μπροστά σε άστεγο

Ένας σοκαρισμένος περαστικός παρακολουθούσε ενώ ο εμφανώς μεθυσμένος νεαρός και μακρινός συγγενής της Πρωθυπουργού της αποκεντρωμένης τοπικής κυβέρνησης της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζιον έβαλε φωτιά στο χαρτονόμισμα.
Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη τις ..
πρώτες πρωινές ώρες στις 2 Φεβρουαρίου, με τον φοιτητή να απομακρύνεται από το Cambridge University Conservative Association (CUCA) όταν κυκλοφόρησε το βίντεο στο Snapchat.
Στο βίντεο φαίνεται ο Ronald Conye να προσπαθεί να βάλει φωτιά στο χαρτονόμισμα μπροστά στα μάτια ενός αστέγου που βρισκόταν έξω από κατάστημα στο κέντο της πόλης του Cambridge. O Ronald ακούγεται να λέει κάτι για "κάποιο καταφύγιο αστέγων" πριν κοπεί το βίντεο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SnapChatΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SnapChat
"Η επιτροπή του CUCA έλαβε καταγγελίες για το περιστατικό εναντίον του Ronald Coyne στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Δεν υπάρχει χώρος για ανθρώπους που συμπεριφέρονται έτσι στον σύλλογό μας, οποιαδήποτε άλλη πανεπιστημιακή ένωση ή το πανεπιστήμιό μας. Αυτή η αηδιαστική και αποτρόπαιη συμπεριφορά δεν έγινε πριν ή μετά από οποιαδήποτε εκδήλωση του CUCA. Απαιτήθηκε η απομάκρυνσή του και αποκλείστηκε από όλες τις μελλοντικές εκδηλώσεις μας".
Το γραφείο της Nicola Sturgeon τόνισε ότι δεν υπήρχε άμεση σχέση, αλλά ανώτερη κυβερνητική πηγή επιβεβαίωσε στο blog του Guido Fawkes πως είναι μακρινός συγγενής.
Πηγή: Dailymail