6 Φεβ 2017

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ οι ΕΚΛΟΓΕΣ...Στο Ωνάσειο ο Κούβελος από το σοκ της ήττας


Δραματικές εξελίξεις ανήμερα των εκλογών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Δεν άντεξε το σοκ της διαφαινόμενης ήττας ο υποψήφιος για την προεδρία στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Ισίδωρος Κούβελος και εισήχθη εσπευσμένα στο “Ωνάσειο”
με πόνους στο στήθος. Μετά και από αυτή την εξέλιξη οι εκλογές αναβάλονται με τον Κούβελο πλέον να ελπίζει πως όταν τελειώσει η περιπέτεια του και βγει από το νοσοκομείο τα δεδομένα θα έχουν αλλάξει. 
Αυτή τη στιγμή ο αντίπαλος του, Σπύρος Καπράλος, φέρεται να έχει οριακό προβάδισμα για να επανεκλεγεί (14-13), μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων κατά του Ιάκωβου Φιλιππούση.
Σημειώνεται πως ο Σπύρος Καπράλος έχει τη στήριξη όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά και των Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, ο δε Ισίδωρος Κούβελος στηρίζεται από τον κουμπάρο του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η ψήφος της ΕΠΟ, με τον Βαγγέλη Γραμμένο να έχει την υποστήριξη της συμμαχίας.

Ο εκλεκτός των 27 ομοσπονδιών δεν θα πάρει μόνο την προεδρία στην ΕΟΕ, αλλά θα αποκτήσει προβάδισμα και για να πάρει τη θέση του Έλληνα «αθανάτου» στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, που «χηρεύει» μετά την αποχώρηση του Λάμπη Νικολάου πριν από 13 μήνες.
http://www.aek365.com/