14 Φεβ 2017

Καταζητείται ο Λιάγκας…

Κρύβεται από χωρίου εις χωρίον, για να αποφύγει το αυτόφωτο, μετά από μήνυση που υπέβαλλε εναντίον του η Αθηναΐς Νέγκα. Τη σοβαρή αυτή υπόθεση ανέλαβε ο κ. Αλέξης Κούγιας…


Το θέμα Λιάγκα κάλυψε και το κλείσιμο της αξιολόγησης. Είναι μικρό πράγμα, κοτζάμ Λιάγκας, να κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο, όταν μια άλλη – όσο κι αν αμφισβητεί το μέγεθος της - τεράστια προσωπικότητα της δημοσιογραφίας, η Αθηναΐς Νέγκα, έχει υποβάλει μήνυση, γιατί την μπέρδεψε με...
κάτι φέρετρα, νεκροφιλίες κλπ;

Την υπόθεση ανέβαλε ο άλλος τεράστιος της νομικής επιστήμης, ο αδέκαστος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3».«Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία».

Ο Γιώργος Λιάγκας, αναφερόμενος στην εκπομπή Rodeo που έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ με τους Βαγγέλη Περρή, Αθηναΐδα Νέγκα και Άννα Μαρία Βελλή, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αυτός ο Περρής, ο οποίος έχει βρίσει το σύμπαν, δεν ντρέπεται για την εκπομπή που έκανε; Με όλη την αγάπη το λέω. Αυτή η εκπομπή η αθλία… Άντε κι ο Περρής έχει ένα χιούμορ. Τα βιντεάκια πιο παλιακά πεθαίνεις.

Ο ίδιος έχει ένα χιούμορ… η άλλη η Νέγκα η νεκροφιλό… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή από φέρετρο να τελειώνει η φασαρία; Και η Άννα Μαρία Βέλλη δεν καταλαβαίνω γιατί να περπατάει στο τραπέζι, είναι λίγο αγενές αυτό.

Τέλοσπάντων δεν πήγαν και καλά στα νούμερα, δεν τους βλέπω να μακροημερεύουν»…