10 Φεβ 2017

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!!!!Καθοριστική παρέμβαση!Δεν θα αποδεχθεί νομοθέτηση προληπτικών μέτρων ο Προκόπης Παυλόπουλος: Η Ελλάδα θα τηρήσει μόνον τις δεσμεύσεις που διέπονται από το ευρωπαϊκό δίκαιο!!

Ηχηρή παρέμβαση πριν από λιγη ώρα του Ανώτατου Πολιτειακού Παράγοντα προς τους θεσμούς, ενόψει όσων διαμείβονται σε προσκήνιο και παρασκήνιο, για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και το σωστό πλαίσιο πάνω στο οποίο μπορεί να συνεχιστεί το ελληνικό πρόγραμμα: “Η Ελλάδα θα τηρήσει μόνον εκείνες τις
δεσμεύσεις που είναι σύμφωνες με το Ευρωπαικό Δίκαιο” είπε. Ως γνωστόν ο ΠτΔ και Καθηγητής Συνταγματος, έχει ξεκαθαρίσει ότι ” η προληπτική νομοθέτηση μέτρων δεν διέπει ούτε το Ελληνικό, ούτε το Ευρωπαικό Δίκαιο και ειναι αντισυνταγματική ”

” Εμείς δεν εννοούμε την ύπαρξη μας έξω από την ΕΕ και την Ευρωζώνη, αλλά και η Ευρώπη δεν θα ήταν η ίδια χωρίς την Ελλάδα, όχι μόνο στον ευρύτερο χώρο της αλλά και στον στενό της πυρήνα την ευρωζώνη.

Ελλάδα και Ευρώπη είναι έννοιες αλληλένδετες, και αυτό σας είπα και πάλι.. Εμείς το έχουμε συνειδητοποιήσει. Τούτος ο λαός, με τόσες θυσίες παραμένει.. Αλλά το συνειδητοποιούν και οι εταίροι μας. Το συνειδητοποιούν τώρα όταν ακριβώς λένε πως δεν είναι νοητή η ευρωζώνη παρά μόνο ενωμένη.
Εμείς θα τηρήσουμε όλες στις υποχρεώσεις, που έχουμε αναλάβει υπό τον όρο, ότι και εταίροι μας να τηρήσουν τις δικές τους. Και υπό τον όρο επίσης ότι, οι εταίροι, όταν μας ζητούν να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, γνωρίζουν ότι αυτές εκπληρώνονται μέσα σε ένα ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο, το οποίο δεν είναι νοητό να παραβιάζεται σε οιεσδήποτε συνθήκες. Τονίζω, θα συνεχίσουμε την πορεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη όλοι οι λαοί ενωμένοι. Θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις εκείνες που είναι απολύτως συμβατές με το Ευρωπαϊκό κεντημένο και Διεθνές Δίκαιο» “.διεμήνυσε από την Πρέβεζα, ο ΠτΔ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / OLYMPIA.GR