5.2.17

Οι «καυτές» συσκέψεις του αξιωματικού με την αστυνομικίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούσε τα παράνομο ένστολο ζευγάρι αφού ο αξιωματικός και η αστυνομικίνα, παντρεμένοι και οι δυο, ζούσαν το πάθος τους και στον χώρο της υπηρεσίας!
Ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης» φέρνει στο φως το «ροζ» σκάνδαλο στους κόλπους της κυπριακής αστυνομίας αλλά και πολλές «καυτές» λεπτομέρειες.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα, ο αξιωματικός καλούσε κάτι περισσότερο από συχνά στο γραφείο του τη γυναίκα αστυνομικό για στενή «συνεργασία». Με του που έκλειναν και κλειδαμπάρωναν τις πόρτες όμως οι ήχοι της «συνεργασίας» ακούγονταν από τον διάδρομο ως και στα διπλανά γραφεία.

Το ζήτημα που προέκυπτε είναι ότι κανείς δεν έλεγε τίποτα καθώς πρόκειται για τον προϊστάμενο της υπηρεσίας, με τους περισσότερους να κάνουν πως δεν ακούν, ενώ κάποιοι απλά συνήθισαν στα υψηλά ντεσιμπέλ αντιμετωπίζοντας το φαινόμενο ως… «περίπου ρουτίνα».

Αναφέρεται στο ιστορικό της υπόθεσης ότι πριν από λίγο καιρό ένας αστυνομικός προσέγγισε τον αξιωματικό και του υπέδειξε να είναι λίγο πιο προσεκτικός γιατί εκτίθεται, καθώς πλέον είχε καταστεί το αγαπημένο θέμα συζήτησης η σχέση του με την αστυνομικό.

Όλα αυτά έφτασαν και στα αυτιά του Αρχηγού της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ο οποίος διέταξε διοικητική έρευνα, η οποία θα καταδείξει τις πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης.

Πέραν των υπηρεσιακών προβλημάτων που έχουν προκύψει για τον αξιωματικό, έχουν προκληθεί και προσωπικά αφού ο ίδιος ήταν νυμφευμένος, όπως παντρεμένη φαίνεται να είναι και η γυναίκα αστυνομικός.