9 Φεβ 2017

ΕΤΣΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΗΜΙΤΗ:«ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Έχει μπερδευτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, νομίζει ότι, ή είναι Πρωθυπουργός του όλου ΠΑΣΟΚ, ή αρχηγός άλλου κόμματος και όχι του κόμματος που ΔΕΝ πούλησε την Ελλάδα, του κόμματος του πατριώτη Κώστα Καραμανλή. Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται και ποιους εκπροσωπεί. Νομίζει πως εκπροσωπεί το κόμμα του Θεοδωρικάκου του Παπαντωνίου, της Διαμαντοπούλου, του Φλωρίδη, του Ραγκούση, του Σκυλακάκη, της Ξαφά, του Φωτήλα και όλων των ανθρώπων του Σημίτη που έχει βάλει από την πίσω πόρτα στη μεταλλαγμένη ΝΔ.

Θέλει να ξεχνά πως τη χώρα την κατέστρεψε ο Σημίτης και την πήρε ο Γιωργάκης έτοιμη για να την παραδώσει στους δανειστές.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση όταν δηλώνει σήμερα κατά την επίσκεψή του σε σημεία επιχειρηματικού ενδιαφέροντος του Πειραιά: «Αντί να τσακωνόμαστε για το παρελθόν, ας μιλήσουμε για το μέλλον.»

Και πως θα τραβήξεις διαχωριστικές γραμμές κε Μητσοτάκη από τους απατεώνες; Πώς θα φέρεις πίσω τους πατριώτες ψηφοφόρους που σε αγνοούν και προτιμούν την αποχή ή τον Τσίπρα από εσένα; Η Ελλάδα έχει καταστραφεί! Με τους χειρότερους φόρους και λεηλασία δημόσιου πλούτου κι έχεις σκαλώσει στο 22% (στις πραγματικές όχι μαϊμού δημοσκοπήσεις).

Και προσέξτε, ο Κ. Μητσοτάκης ξέχασε και σήμερα το αφήγημα για τις εκλογές! Γαργάρα! όλα καλά δηλαδή!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com