19 Φεβ 2017

Ο Τούρκος “δημοσιογράφος” που έβαλε φωτιά στα Ίμια ζητά να ΄ρθει στην Ελλάδα!

Στην Ελλάδα λέμε ότι από τότε που “ανακαλύφθηκε” το συγγνώμη ,χάθηκε το φιλότιμο. Η περίπτωση του Τούρκου “δημοσιογράφου” που πριν 21 χρόνια κατέβασε την ελληνική σημαία από τα Ίμια και ύψωσε την τουρκική το επιβεβαιώνει. Ο “δημοσιογράφος”  της ΧΟΥΡΙΕΤ ....
Τζεσούρ Σέρτ ,μέσω του Πρώτου Θέματος ζητά συγγνώμη ,δηλώνει μετανιωμένος ,χαρακτηρίζοντας αστεία την ενέργειά του και ζητά από τον Έλληνα πρωθυπουργό  να παρέμβει ώστε να αφαιρεθεί το όνομά του από τη λίστα των ανεπιθύμητων στη χώρα μας! Προφανώς για να μπορεί να έρθει στην Ελλάδα!
Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 1996 ο  Τζεσούρ Σερτ μαζί με έναν συνάδελφο του και έναν εικονολήπτη του τηλεοπτικού σταθμού Canal D που επίσης ανήκει στον όμιλο Dogan αποβιβάστηκαν  στα Ιμια και κατάβασαν την ελληνική σημαία.
Μπορεί σήμερα να θέλει να μας πείσει ότι η ενέργειά του ήταν…αστεία. Θα πρέπει να του θυμίσουμε ότι το…αστείο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κλιμάκωση της κρίσης που κατέληξε στο θάνατο τριών Ελλήνων Αξιωματικών. Τίποτα απ ΄ όλα αυτά δεν μπορεί να θεωρηθεί …αστείο.
http://www.militaire.gr/