3.2.17

Πού τρώμε τα πιο αφράτα κρουασάν στην Αθήνα .

Αφράτη, απολαυστική ζύμη κρουασάν με άρωμα βουτύρου για τους πιο κλασικούς ή πλούσια γέμιση κρέμας ζαχαροπλαστικής ή λαχταριστής σοκολάτας στο εσωτερικό της για τους πιο απαιτητικούς, βάζει σε πειρασμό για ένα απολαυστικό πρωινό, ένα γλυκό break ή ένα τονωτικό διάλειμμα ...
από την δουλειά. Ακολουθούν εφτά διευθύνσεις όπου η παραγωγή του αγαπημένου κρουασάν δεν αποτελεί μια απλή υπόθεση, αλλά απαιτεί μαεστρία και μεράκι για ένα άκρως απολαυστικό και λαχταριστό, γευστικό αποτέλεσμα. 
 Πορτατίφ .
Χειροποίητο κρουασάν βουτύρου, σκέτο ή με τρεις διαφορετικές γεμίσεις (σοκολάτα, bueno, κρέμα ζαχαροπλαστικής με φράουλες), μας βάζει σε πειρασμό στο Πορτατίφ, το αγαπημένο και καθιερωμένο, πλέον, γλυκό σημείο αναφοράς του Κολωνακίου. Ο Τάσος Λύτρας (ιδιοκτήτης και ζαχαροπλάστης) δημιουργεί σε καθημερινή βάση με την ομάδα του λαχταριστά γλυκά, στα οποία δύσκολα μπορούμε να αντισταθούμε. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, ο κατάλογός του είναι γεμάτος με λαχταριστές προτάσεις που κάνουν την επιλογή δύσκολη. Στα συν τα ζεστά ροφήματα σοκολάτας, που παρασκευάζονται από κανονική λιωμένη σοκολάτα και όχι σκόνη, σε τέσσερις γεύσεις: γάλακτος, υγείας, τζιαντούγια και λευκή.  Πληροφορίες  Σίνα 21, Κολωνάκι, Αθήνα, τηλ. 210 3621866, fb page: Πορτατίφ  
Πηγή: www.greekguide.com