2 Φεβ 2017

ΠΑΣΟΚ ..Το πιο ξεφτιλισμενο κομμα που υπηρξε ποτε στην ΕΛΛΑΔΑ...

Εβγαλε ανακοίνωση για τα Ιμια το κόμμα του Σημίτη και δεν περιλαμβάνει καν τη λέξη Τουρκία. Ονειδος...
Πώς θα σας φαινόταν το διοικητικό συμβούλιο της Λέμαν Μπράδερς, της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας που βάρεσε κανόνι το 2008, να εκδώσει
ανακοίνωση με υποδείξεις και συμβουλές για την οικονομία των ΗΠΑ και του κόσμου ολόκληρου; Μήπως θα φάνταζε αστείο; Μήπως και τραγικό;

Πιθανότατα και τα δυο. Δεν είναι απίθανο να συμβεί. Εδώ η πασοκάρα έβγαλε ανακοίνωση για τα Ιμια! Ναι, στο σπίτι του κρεμασμένου έκαναν πενθήμερο συνέδριο με κύριο θέμα «Το σκοινί και οι χρήσεις του»! Συγκεκριμένα, ο τομέας Αμυνας του ΠΑΣΟΚ (υπάρχει ακόμα τέτοιος τομέας στο κίνημα δίχως την αρωγή του Ακη) έδωσε στη δημοσιότητα δελτίο Τύπου για τη μαύρη ημέρα των Ιμίων, που έγραφε τα ακόλουθα: «Τιμούμε τους ήρωες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που σαν σήμερα έπεσαν στα Ιμια. Οι καλές γειτονικές σχέσεις, μόνιμη επιδίωξη των Ελλήνων, δεν μπορούν να δομηθούν έξω από το πλαίσιο των διεθνών συνθηκών και του διεθνούς δικαίου».

Παρατήρηση πρώτη: Οι ήρωες αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι αποτελούσαν το πλήρωμα του ελικοπτέρου του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που απονηώθηκε από τη φρεγάτα «Ναυαρίνο» για να ελέγξει την πληροφορία της παρουσίας Τούρκων στη δυτική Ιμια, είχαν και ονόματα και βαθμούς υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης (προήχθη μετά θάνατον στον βαθμό του αντιπλοιάρχου), υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος (προήχθη μετά θάνατον στον βαθμό του αντιπλοιάρχου), αρχικελευστής Εκτορας Γιαλοψός (προήχθη μετά θάνατον σε σημαιοφόρο).

Παρατήρηση δεύτερη: Το εναγές κόμμα που οφείλει να σιωπά, να αισχύνεται και να λογοδοτεί μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία για τον διασυρμό των Ιμίων, τη δολοφονία των ηρωικών αξιωματικών από τους Τούρκους και το άγος της υποστολής της σημαίας από εθνικό έδαφος είναι το ΠΑΣΟΚ.

Από την ημέρα των Ιμίων και έπειτα η λέξη ΠΑΣΟΚ αποτελεί το αρκτικόλεξο της εθνικής ντροπής. Κανείς, όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν πρόκειται να ξεχάσει το «Ευχαριστούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ» και το «πες ότι πήρε τη σημαία ο αέρας».

Σε αντίθεση με ό,τι συνιστούσε η γνωστή διαφήμιση, το ΠΑΣΟΚ και μασάει και μιλάει.

Παναγιώτης Λιάκος
http://www.dimokratianews.gr/