16 Φεβ 2017

Αλαλούμ στη «γραμμή» της ΝΔ – Τζαβάρας: Εθνική υπόθεση το κλείσιμο της αξιολόγησης

Κανένας δεν δικαιούται να έχει άλλη γνώμη από το να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, δήλωσε σήμερα ο κοινοβουλευτικός
εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», διαφοροποιούμενος από τη στάση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος επαναλαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ότι δεν επιθυμεί το κλείσιμο της β’αξιολόγησης κι ότι θέλει εκλογές τώρα, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τηρεί σιγήν ισχύος σχετικά με το θέμα. Ο κ. Τζαβάρας, παρατήρησε, επιπλέον, πως η αξιωματική αντιπολίτευση έχει καταγγείλει για ανεπάρκεια και ανικανότητα την κυβέρνηση, αλλά μέχρι να τερματίσει τον βίο της είναι κυβέρνηση της Ελλάδας.
Ο κ. Τζαβάρας απάντησε σε ερώτηση για την άποψη στελεχών της Ν.Δ. να μην κλείσει τώρα η δεύτερη αξιολόγηση και να γίνουν άμεσα εκλογές και υπογράμμισε: «Όσον αφορά την εθνική υπόθεση και ό,τι σημαίνει για την εθνική υπόθεση η ολοκλήρωση η επιτυχής των διαπραγματεύσεων κανένας, βέβαια, δεν δικαιούται να έχει άλλη γνώμη από το να επενδύει στα καλά νέα. Η κυβέρνηση, άλλωστε, είναι κυβέρνηση της Ελλάδας. Την έχει εκλέξει ο ελληνικός λαός. Η Νέα Δημοκρατία, βεβαίως, ως αντιπολίτευση, αυτή την κυβέρνηση επανειλημμένως την έχει καταγγείλει για ανεπάρκεια και ανικανότητα. Αλλά, μέχρι αυτή η κυβέρνηση να τερματίσει τον βίο της εξακολουθεί να είναι κυβέρνηση της Ελλάδας«.