13 Φεβ 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ,ο ΦΤΩΧΟΣ και η ΤΡΟΙΚΑ εγραψαν το δηθεν νεο προγραμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...το ιδιο ειχε και ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!

Μια γνωστή ρήση λέει ότι αν αναθέσεις σε μια επιτροπή να σχεδιάσει ένα άλογο αυτό που θα προκύψει θα είναι καμήλα...
Αυτό έπαθε κι η ΝΔ. Ανέλαβε ο "ευρωπαίος", "σοβαρός", αντιπρόεδρος ( όχι ο Άδωνις, ο άλλος) να φτιάξει πρόγραμμα (κυβερνητικό, όχι για τα μπουζούκια) για ..

να το πάνε στην Μέρκελ και στον Σόιμπλε, ελπίζοντας ότι θα  πάρουν καλό βαθμό και δι' αυτού του τρόπου θα αναλάβουν την διοίκηση στο προτεκτοράτο Ελλάδα (με το αζημίωτο, βεβαίως-βεβαίως).
Γιατί ο πονηρούλης αντιπρόεδρος βρήκε ευκαιρία να βάλει όλους τους ά(χ)ρηστους του προσωπικού του μηχανισμού (μπήκαν και κάποια γκεσέμια της Ντόρας για ξεκάρφωμα, πουλάνε και πολυσυλλεκτικότητα επίσης) σε ομάδες εργασίας, πιστεύοντας ότι θα τους αναδείξει σε στελεχάρες που θα κυβερνήσουν. Οπότε, σου λέει, φτιάχνω φίρμες που όταν τελειώσει η θητεία του Κούλη θα με στηρίξουν για την διαδοχή.
Έλα όμως που οι ά(χ)ρηστοι δώσανε κάτι ιδέες που όμως δεν "δουλεύουν" όλες μαζί ως ενιαίο πρόγραμμα (η καμήλα που λέγαμε)...
Τρελάθηκαν οι εξωτερικοί (εκτός Πειραιώς) - εξωθεσμικοί συνεργάτες του Κούλη. Πλησίαζε και το ταξίδι στη Γερμανία, είδαν κι αποείδαν. Μισή ντροπή δική τους, μισή των υπολοίπων, φωνάξανε τον άλλο αντιπρόεδρο (αυτόν που είναι κολλητός του Αντώνη)  και ζητήσανε βοήθεια. Θυμήθηκε αυτός ότι μετά τις ευρωεκλογές είχαν ξεκινήσει δυο αστέρια του Σαμαρά, που είχαν τις επαφές με την τρόικα (ναι, καλά καταλάβατε, ο ένας ήταν ο γνωστός Παπασταύρου, κι ο άλλος ήταν ο λιγότερο γνωστός Πτωχός) και έφτιαχναν σε συνεργασία με τους πιστωτές ένα πρόγραμμα που θα το σερβίριζαν στον λαό σαν δικό μας, ντόπιο δηλ. πρόγραμμα, μπάς και τα κορόιδα οι ψηφοφόροι τσιμπάγανε, αλλά επειδή οι εξελίξεις έτρεξαν αλλιώς το έβαλαν στο συρτάρι. Να όμως που τίποτα δεν πάει χαμένο. Βρήκε την ευκαιρία ο Αντώνης να πουλήσει υποχρέωση στον Κούλη και έβαλε τον Πτωχό να του το παραδώσει χέρι-χέρι (δεν θέλω διαψεύσεις, έτσι...).
Κι έτσι τώρα ο Κούλης θα επιστρέψει από το ταξίδι με εγκεκριμένο "ντόπιο" πρόγραμμα, έτοιμος να μας σώσει...

Σαν δε ντρεπόμαστε, λέω, μ' αυτούς τους σκερβελέδες που το παίζουν πολιτικοί...
Λίγο αέρα, συνάνθρωποι, μας έπνιξαν οι ά(χ)ρηστοι γόνοι και τα τσιράκια τους.