24 Φεβ 2017

Κομμα ΜΟΝΤΕΛΟ το κανατε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ φωναζαν εξω απο την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-βιντεο

Έξαλλοι με τη ΝΔ είναι οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί της ΣΑΤΑ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Θύμιο Λυμπερόπουλο. Σήμερα το πρωί βρέθηκαν έξω από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς. Οι οδηγοί διαμαρτύρονται για δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, που φέρονται να προέτρεψαν συναδέλφους τους να εγγραφούν στο σύστημα της Uber...
Ζήτησαν συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να τους δεχτεί και αποχώρησαν, επιφυλασσόμενοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμα και να παραδώσουν τις κομματικές τους ταυτότητες, εις ένδειξην διαμαρτυρίας.
Η Uber ιδρύθηκε το 2009 στο Σαν Φρανσίσκο και μέσω της υπηρεσίας Uber X, που τρέχει από smartphone ή tablet, δίνει τη δυνατότητα σε οδηγούς να μετατρέπουν το ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητό τους σε ταξί ή ενοικιαζόμενο. Έτσι ο συνεργαζόμενος με την εταιρεία οδηγός που βρίσκεται πιο κοντά στο σημείο όπου είναι ο πελάτης λαμβάνει αυτόματα μια ειδοποίηση και μετατρέπεται σε οδηγό ταξί.

φιμωτρο