15 Φεβ 2017

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ οταν θα γινεις πρωθυπουργος και σε ακολουθει η ΜΑΡΕΒΑ...αυτη θα κανει δικες της δουλειες για την εταιρεια της?

O KAΡΑΜΑΝΛΗΣ ειχε την ΝΑΤΑΣΑ 1 μετρο πισω και εσυ ΚΟΥΛΗ την στελνεις να κανει μπιζνες?ΕΙΝΑΙ πολιτικα ορθο και ηθικα οταν η συζυγος πολιτικου τον ακολουθει σε επισημα ταξιδια να κανει δικο της προγραμμα και να κανει μπιζνες για παρτυ της?
ΚΑΠΟΙΟΣ απο την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα μας δωσει ΑΠΑΝΤΗΣΗ?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ αυτο εδω το δημοσιευμα.....
ΑΚΡΑ του Ταφου σιωπη απο την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!
Τι έκανε η Μαρέβα  στο Ισραήλ;
Σε κάθε περίπτωση πάντως οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Μαρέβας Γκραμπόφσκι σχολιάζονταν στους αθηναϊκούς κύκλους και τα δημοσιογραφικά γραφεία και πριν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.
Είναι  χαρακτηριστικό ότι -από πληροφορίες που προήλθαν μάλλον από την ιδία και πάντως δεν διαψεύσθηκαν- όταν συνόδευσε τον πρόεδρο της ΝΔ σε επίσημη επίσκεψη του στο Ισραήλ,  αποσπάστηκε από τη συνοδεία του και … επιδίωξε επιχειρηματικές συμφωνίες !
Συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούλιο γράφτηκε στο Βήμα της Κυριακής το εξής: «Ούτε άγχος ούτε καν προετοιμασία είχε, όπως λέει, η Μαρέβα Μητσοτάκη που συνόδευσε για πρώτη φορά τον σύζυγό της Κυρ. Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο Ισραήλ. Άγχος δεν είχε γιατί συνδύασε τις …business, τη θρησκεία και την πολιτική. Και τούτο γιατί μετείχε μόνο σε ένα μικρό κομμάτι του επίσημου προγράμματος της επίσκεψης, δηλαδή στην επίσκεψη στο Πατριαρχείο και στο Μουσείο. Τις υπόλοιπες ημέρες έκανε το δικό της πρόγραμμα ως αντιπρόεδρος της εταιρείας Endeavor. Και με την ευκαιρία επισκέφθηκε τα μεγαλύτερα malls του Ισραήλ, όχι για να αγοράσει φορέματα, αφού διαθέτει τα δικά της, αλλά επειδή επιδιώκει συνεργασία μαζί τους, με την εταιρεία Zeus+Dione που διαθέτει».
Όπως σχολίαζε τότε συνεργάτης του ΑΠ: <Δηλαδή αν ο Κυριάκος γίνει Πρωθυπουργός η κυρία Γκραμπόφσκι θα σκίσει ως επιχειρηματίας; Ακολουθώντας τον στις επίσημες επαφές του στο εξωτερικό θα κλείνει συμβόλαια; … Μακάρι να πρόκειται για παρεξήγηση. Αλλά σ’ ένα τέτοιο ταξίδι ή ως επιχειρηματίας πας, ή ως τιμώμενο πρόσωπο και εν προκειμένω σύζυγος του προέδρου της ΝΔ. Και τα δυο δεν γίνεται». Ότι -πάντα κατά το Βήμα- είπε ότι η ξενάγησή της στον Πανάγιο Τάφο, «ήταν το highlight του ταξιδιού», είναι άλλης τάξης.
ανοιχτο παραθυρο