6 Φεβ 2017

Αντ. Σαμαράς: Φταίνε όλοι εκτός από μένα!...παρτο αλλιως ΑΝΤΩΝΑΚΗ.....γελανε και οι πετρες με αυτα που λες.

Τα χνάρια του Γιώργου Παπανδρέου ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς. Κινούμενος από το σύνδρομο της δικαίωσης, βγαίνει στο προσκήνιο θέλοντας να μπει πάλι στο ηγετικό κάδρο και λησμονώντας ότι οι πολίτες τον καταδίκασαν τόσο για τη μνημονιακή μεταστροφή του όσο και για..
την «υποταγή» του στις απαιτήσεις του τότε κυβερνητικού εταίρου του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ο πρώην πρωθυπουργός επανέρχεται για να ζητήσει εκλογές, ρίχνοντας βέβαια την μπηχτή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι δεν είναι εκείνος που πιέζει για τις κάλπες αλλά η πραγματικότητα. Εντύπωση προκαλεί και ότι κατηγορεί τους θεσμούς ότι τον έριξαν, όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχε υποστηρίξει άλλα.

Οπως είπε στη συνέντευξή του, έχασε τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 επειδή οι δανειστές είχαν αντιληφθεί «πως δεν θα εκλέξουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας και θα οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές, και εμπόδισαν το κλείσιμο της αξιολόγησης». Εβαλε στο στόχαστρό του και τον Φώτη Κουβέλη γιατί δεν αποδέχθηκε την πρόταση υποψηφιότητας για το ύπατο αξίωμα «γιατί είχε αποφασίσει να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ». Τέλος, επιτίθεται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο και ζητεί και πάλι εκλογές σημειώνοντας ότι είναι η μόνη λύση. «Από την άλλη πλευρά, βέβαια, τις εκλογές τις φοβούνται.
Φοβούνται για τα αδιέξοδα στα οποία έχουν οδηγήσει, φοβούνται και για το αποτέλεσμα των εκλογών, βλέπουν πως όσο πάει “βουλιάζουν” κι άλλο. Το ερώτημα είναι ποιος από τους δύο φόβους τους θα επικρατήσει τελικά. Και αν θα “σώζεται” η κατάσταση της χώρας μετά». Και κατέληξε εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να κυβερνήσει.
http://www.dimokratianews.gr/