18 Φεβ 2017

Άγριος καβγάς στην Χαριλάου Τρικούπη...


Κάτι παραπάνω από εκρηκτική ήταν η ατμόσφαιρα στη σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τα αυτοδιοικητικά που πραγματοποιήθηκε στην Τρίτη στο ισόγειο της Χαριλάου Τρικούπη.

Παρόντες ήταν ο...
γραμματέας Στέφανος Ξεκαλάκης, ο Κώστας Σκανδαλίδης οι Γ. Καραμπιζιώτης, Βασίλης Παπαντώνης, Νέλλη Παπαχελά κ.α

Όπως μαθαίνουμε υπήρξε καβγάς έξω από την αίθουσα και μάλιστα σύμφωνα με όσα υποστηρίζει δημοσίευμα ακούστηκαν χυδαιότατες εκφράσεις, ειδικά μεταξύ των δυο τελευταίων από τους προαναφερόμενους.

Το paraskhnio.gr επικοινώνησε με τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Στέφανο Ξεκαλάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε το επεισόδιο και περιέγραψε τα όσα έγιναν τονίζοντας πως προσβάλουν την παράταξη!

«Άκουσα τις φωνές και βγήκα έξω! Ζήτησα από όλους να ηρεμήσουν και κάλεσα τους υπεύθυνους για τη ασφάλεια να παρέμβουν. Δεν ξέρω αν ακούστηκαν χυδαίες εκφράσεις αλλά σίγουρα φώναζαν. Αυτός ο καβγάς ήταν σε αντιδιαστολή με το κλίμα και τη σοβαρότητα που υπήρξε μέσα στην αίθουσα όπου μας απασχόλησαν καίρια θέματα, που αφορούσαν στην Αθήνα. Η αντιπαράθεση δεν νομίζω ότι αφορούσε σε πολιτική αλλά μάλλον σε προσωπική διαφορά. Όποιος όμως και να ήταν ο λόγος καταδικάζουμε τα όσα συνέβησαν γιατί προσβάλουν την παράταξη» σημείωσε ο κ. Ξεκαλάκης...