2.2.17

ΣΑΛΟΣ στο ΠΑΣΟΚ για τον Θεοχαρόπουλο...


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κόλπους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ειδικά του ΠΑΣΟΚ η πρόταση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, χωρίς να μεσολαβήσουν εκλογές,
με πρόσωπα κοινής αποδοχής και χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό. Οι αντιδράσεις είναι έντονες και στο χώρο του διαδικτύου ενώ η Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής  ζήτησε εκλογές. Τη θέση αυτή επανέλαβε νωρίτερα στη Βουλή και ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την καθαρή φράση « χωρίς εκλογές κυβερνητική λύση» δεν υπάρχει. 
Ο ίδιος ο κ. Θεοχαρόπουλος έγινε στους διαδρόμους της Βουλής αποδέκτης οργισμένων παρατηρήσεων και από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. 
Η θέση του κ. Θεοχαρόπουλου για κυβέρνηση εθνικού σκοπού από την παρούσα Βουλή  διαμορφώθηκε σε σύσκεψη των συνιστωσών της ΔΗΜΑΡ όπου εκφράστηκε η άποψη «εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ για να θέλουμε πάση θυσία την εξουσία σε βάρος του συμφέροντος της χώρας».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που προκαλεί συντροφικό σάλο ο κ. Θεοχαρόπουλος. Η προηγούμενη ήταν το καλοκαίρι όταν ψήφισε ναι στο νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική...
http://www.press-gr.com/2017/02/blog-post_870.html