17 Φεβ 2017

H καμπάνια του Έβερτ για το δήμο Αθηναίων το 1986 ήταν το θέμα εκδήλωσης προχθές στο #GR80s.ΜΑΛΛΟΝ αυτο πρεπει να δει ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ του ΚΟΥΛΗ για να μαθαινει.

Η προεκλογική εκστρατεία του Μιλτιάδη Έβερτ για το δήμο Αθηναίων το 1986 ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά επικοινωνιακά και πολιτικά γεγονότα της δεκαετίας του 1980 και δεν είναι καθόλου τυχαίο που έγινε ολόκληρη εκδήλωση ειδικά για αυτή προχθές στο #GR80s.
Ομιλητής ο Λευτέρης Κουσούλης, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος της καμπάνιας τότε (και το 2000 σύμβουλος του Σημίτη). Στο κοινό ήταν μεταξύ άλλων η Αλεξία Έβερτ, η Ντόρα Βυζοβίτου, οι Βλαστάρης, Παπαγιαννίδης, Καραγιάννη, Δ.Παπαγγελόπουλος (το μέλος της εκτελεστικής της ΝΔ). Για να μαθαίνουν οι νεότεροι, πρόκειται για την περίφημη καμπάνια με τη μπουλντόζα. Εξ ου και ο 'Εβερτ έλαβε το παρατσούκλι “μπουλντόζας”- με την καλή έννοια. Ο Κουσούλης πάντως όπως ανέφερε δε συνάντησε ποτέ τον Έβερτ κατά τη διάρκεια της καμπάνιας, αλλά επικοινωνούσε με το Δημήτρη Σιούφα. Μία φορά η μπουλντόζα σάρωσε.
http://news247.gr/