10 Φεβ 2017

H Τούμπα «καταφύγιο» για τους κατοίκους του Κορδελιού!..


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ την Κυριακή το πρωί η Τούμπα θα ανοίξει τις πόρτες της και θα υποδεχθεί τον κόσμο, που...
θα υποχρεωθεί να αφήσει για αρκετές ώρες τα σπίτια τους, με αρκετά χάπενινγκ να συνοδεύουν την παρουσία τους στο γήπεδο.Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πρόβλημα, μια ολόκληρη κοινωνία να πρέπει να ξεσπιτωθεί για να απασφαλιστεί μια βόμβα ξεχασμένη από τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Την ασφάλεια που θα στερηθούν για κάποιες ώρες οι κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης, την προσφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το… δεύτερο σπίτι τους, η Τούμπα!

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00 π.μ. θα ανοίξουν οι Θύρες 1-2-3 για την ελεύθερη είσοδο όλων όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν στις 11.00 π.μ., στην ηλεκτρονική οθόνη του γηπέδου, το ντοκιμαντέρ «90 Χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον«.

Στη συνέχεια ποδοσφαιριστές καθώς και παλαίμαχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρευρεθούν στο PAOK FC Official Store για την υπογραφή αυτόγραφων και την λήψη φωτογραφιών με τους φίλους της ομάδας.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους σε μία ασπρόμαυρη Κυριακή μακριά από εκπλήξεις και… εκρήξεις!».

gazzetta.gr