3 Φεβ 2017

ΟΠΑΠ: Δεν θα ανανεώσει τη σύμβαση με την Intralot

Να μην ανανεώσει τη σύμβαση με την Intralot, η οποία λήγει τον Ιούλιο του 2018, αποφάσισε η διοίκηση του ΟΠΑΠ, η οποία ανακοίνωσε χθες σειρά νέων τεχνολογικών συνεργατών.

Ειδικότερα, ο ΟΠΑΠ επέλεξε τη ...
Novomatic Lottery Systems (NLS), μέλος του αυστριακού ομίλου Novomatic, ως τον νέο τεχνολογικό συνεργάτη του στον τομέα των αριθμολαχειών, με τη συνεργασία να καλύπτει το ΚΙΝΟ, το ΤΖΟΚΕΡ, το ΛΟΤΤΟ και το ΠΡΟΤΟ.
Η μετάβαση του ΟΠΑΠ στην πλατφόρμα της NLS θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του 2018, με τη διαδικασία αυτή να περιλαμβάνει την αντικατάσταση όλων των τερματικών μηχανών στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Επίσης, ο ΟΠΑΠ ήρθε σε συμφωνία με την Playtech BGT Sports για την παροχή αδειών λογισμικού και υπηρεσιών για τις συσκευές αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs), καθώς και την επακόλουθη εισαγωγή μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας αθλητικού στοιχηματισμού για το δίκτυο πρακτορείων του ΟΠΑΠ.
Σημαντική θα είναι η αναβάθμιση της ψηφιακής πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος του ΟΠΑΠ. Ο οργανισμός επέλεξε την Betgenius ως κύριο προμηθευτή μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής πλατφόρμας αθλητικού στοιχηματισμού (integrated digital sportsbook service).

Ο ΟΠΑΠ θα προχωρήσει σε μια επένδυση μεγαλύτερη των 100.000.000 ευρώ τα επόμενα έτη για την υλοποίηση του «Οράματος 2020», η οποία περιλαμβάνει την αναβάθμιση του ρόλου της τεχνολογίας στον οργανισμό.