15.2.17

ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΕΑΜ ΧΡ. ΧΩΜΕΝΙΔΗ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ! Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΧΩΜΕΝΙΔΗ JR. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ! ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ O ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΛΛΗ; (BINTEO)

ΜΠΡΑΒΟ στην ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!!!ΕΧΕΙ οικογενειακη παιδεια για αυτο μπορει και τα χωνει!!
Η κάμερα του Ε και η δημοσιογράφος της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», Ανθή Βουλγάρη, βρέθηκε σε μια παρουσιάση βιβλίου με θέμα τον εμφύλιο πόλεμο και ..
πλησίασε τον Χρήστο Χωμενίδη για δηλώσεις.
Ο συγγραφέας σχολίασε το περιεχόμενο του βιβλίου ως ειλικρινές καθώς φέρνει στο προσκήνιο μια 16χρονη κοπέλα, η οποία τρεφόταν με σκουλίκια. Τότε, η δημοσιογράφος της Κατερίνας Καινούργιου πήγε να τον ρωτήσει την γνώμη του για τους ανθρώπους της χώρας που ζουν στην εξαθλίωση και τρέφονται με σκουπίδια και.. ποιος είδε τον Χωμενίδη και δεν τον φοβήθηκε! On camera ο συγγραφέας έγινε έξω φρενών λέγοντας πως εδώ δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος, κανείς δεν τρώει σκουπίδια. Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, στην σημερινή της εκπομπή πρόβαλε τον σκηνικό αυτό και έξαλλη άρχισε να τον κατακεραυνώνει! Δείχνοντας on air πλάνα από ανθρώπους που ζουν στο δρόμο και ψάχνουν σκουπίδια, άρχισε να φωνάζει «Που ζείτε κύριε Χωμενίδη; Αυτές οι εικόνες είναι από την Ελλάδα του 2017. Μόνο στο Κολωνάκι πάτε έσεις;»
Δείτε την έκρηξη της παρουσιάστριας στο παρακάτω βίντεο:
http://scoops.gr