3 Φεβ 2017

Ομαδικά όργια, φετιχιστικές στολές και πάρτι υποταγής: Μπείτε στο κλαμπ όπου μόνο οι διάσημοι μπορούν (pics & vid)

Ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ στην ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» μας ταξίδεψε στον κόσμο των ερωτικών πάρτι που γίνονται στις ΗΠΑ.
Ένας τέτοιος κόσμος υπάρχει και στο Λος Άντζελες. Στο Snctm, άντρες και γυναίκες ντυμένοι με στολές και φετιχιστικά εσώρουχα επιδίδονται σε σεξουαλικές περιπτύξεις,
αφήνοντας τις αναστολές τους έξω από το κλαμπ. Οι πόρτες του είναι κλειστές για όσους δεν είναι μέλη, και για να ενταχθείς στη μικρή κοινότητα που έχουν δημιουργήσει, πρέπει να σε προτείνει κάποιος που είναι ήδη μέλος. Τηρούνται αυστηρά, όλα τα μέτρα που εγγυώνται εχεμύθεια και άκρα μυστικότητα. Κατά την είσοδο στο κλαμπ απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα, οι φωτογραφικές κάμερες ενώ περιμετρικά του χώρου υπάρχουν και σεκιούρι για παν ενδεχόμενο.
Για να γίνει κάποιος μέλος του κλαμπ χρειάζεται εκτός από τον να τον προτείνει κάποιος που είναι ήδη μέλος, να καταβάλει και 10.000 δολάρια.  Η λίστα αναμονής ξεπερνάει τα 400 άτομα, ενώ υπάρχει ειδική ομάδα που επιλέγει τους θαμώνες του κλαμπ, ώστε να ταιριάζουν σαν ψυχοσυνθέσεις. Ποτέ δεν έχει υπάρξει κάποια καταγγελία, ή κάποιο επεισόδιο ανάμεσα στους παρευρισκόμενους. Οι καλύτερες πελάτες του Snctm είναι καλλιτέχνες, μεγαλοδικηγόροι αλλά και πολιτικοί.
Ο ρεπόρτερ της «New York Post», Heather Hauswirth, κατάφερε να βρεθεί σε ένα από τα πάρτι και περιγράφει πώς διάσημα μοντέλα και ηθοποιοί συμμετέχουν στα όργια.
Πάρτι υποταγής, ομαδικών συνευρέσεων, πάρτι με εξοπλισμό που δύσκολα θα μπορούσε να αγοράσει κάποιος ανώνυμα. Τίποτα δεν φαντάζει ακραίο, μέσα στο Snctm. Φορώντας δερμάτινα εσώρουχα ή και εντελώς γυμνές οι αιθέριες υπάρξεις καλύπτουν με μάσκες τα πρόσωπά τους, κρατούν μαστίγια και φορούν κονκάρδες με μηνύματα όλο νόημα όπως: «Φάε με» ή «Άγγιξέ με» και καλούντους... συμμετέχοντες σε στιγμές που θα τους μείνουν σίγουρα αξέχαστες.
Οι ιδιοκτήτες του κλαμπ, είναι περήφανοι για ότι κανένας τους πελάτης δεν σταμάτησε να πηγαίνει, μετά την πρώτη τους γνωριμία. Μιλούν για μανία, για υγιή εξάρτηση των πελατών από τα ερωτικά ταξίδια που διοργανώνουν.
Οι σταρ του Hollywood, είναι οι καλύτεροι πελάτους τους. Με δημοσιεύματα να φέρουν την Αντζελίνα Τζολί και τη Γκουίνεθ Πάλτροου να είναι τακτικοί θαμώνες, αλλά κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει, γιατί ότι συμβαίνει μέσα στο Snctm, δεν συμβαίνει για τον έξω κόσμο.