10 Φεβ 2017

Πέφτουμε από τα σύννεφα: TEΛIKA ...Η εφημερίδα «Νεοδημοκράτης» έχει σχέση με τη ΝΔ

Απίστευτες... αποκαλύψεις

Λίγες μέρες πριν η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση στην οποία διαρρήγνυε τα ιμάτιά της σχετικά με τη μη ύπαρξη σχέσης ανάμεσα στο κόμμα ....και την εφημερίδα «Νεοδημοκράτης».


Η ίδια η πραγματικότητα όμως, καθώς και τα στομφώδη και πολύ ενδεικτικά tweets του Άδωνη Γεωργιάδη, καταδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Πέρα όμως από τον ίδιο τον αντιπρόεδρο του κόμματος, έρχεται και η ίδια η εφημερίδα να δηλώσει μετά παρρησίας αυτό ακριβώς που προκύπτει από τα δεδομένα: η εφημερίδα βεβαίως και έχει σχέση με τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εφημερίδα «οφείλουμε να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο πως η εφημερίδα «Νεοδημοκράτης» δεν εκδίδεται από το κόμμα, αλλά φυσικά έχει σχέση με τη Νέα Δημοκρατία».

Αναλυτικότερα, τονίζει πως η ανακοίνωση από μέρους του Μακάριου Λαζαρίδη έγινε διότι σημειώθηκε υπερσυμφόρηση του τηλεφωνικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας, «από κλήσεις μερίδας αναγνωστών μας που λανθασμένα θεωρούσαν πως η εφημερίδα εκδίδεται από την ίδια τη Νέα Δημοκρατία και τηλεφωνούσαν εκεί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Διευθυντής του Γρ. Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εξέδωσε τη Τρίτη μια ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό πως η εφημερίδα «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία.

Σκοπός του κ. Λαζαρίδη ήταν, όπως ενημερωθήκαμε, η αποσυμφώρηση του τηλεφωνικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας, από κλήσεις μερίδας αναγνωστών μας που λανθασμένα θεωρούσαν πως η εφημερίδα εκδίδεται από την ίδια τη Νέα Δημοκρατία και τηλεφωνούσαν εκεί.

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη ανακοίνωση χρησιμοποιήθηκε εχθρικά από τους πολιτικούς αντιπάλους της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εξαιτίας της έλλειψης πρόσθετων εξηγήσεων έγινε ταυτόχρονα στο twitter αντικείμενο χλεύης με το hashtag #ανακοίνωση_ΝΔ να αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα συζήτησης, προκαλώντας πλήγμα τόσο στην εικόνα της παράταξης, αλλά και στο κύρος της εφημερίδας μας.

Σχετικά τώρα με εσφαλμένα δημοσιεύματα και θεωρίες συνωμοσίας που αναπτύχθηκαν σε μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουμε να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο πως η εφημερίδα «Νεοδημοκράτης» δεν εκδίδεται από το κόμμα, αλλά φυσικά έχει σχέση με τη Νέα Δημοκρατία.

Διαφορετικές ερμηνείες «αριστερών» κονδυλοφόρων είναι προφανώς υποκριτικές και εκ του πονηρού, αφού ως γνωστόν σε εμάς αρθρογραφεί σχεδόν το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε επικοινωνιακά την μεγάλη & ιστορική κεντροδεξιά παράταξη.

Γνωστοποιούμε επίσης, πως το τηλέφωνο επικοινωνίας με το «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ» είναι το 2106716161».



Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, η αιτία της ανακοίνωσης του Μακάριου Λαζαρίδη περί δήθεν μη ύπαρξης σχέσης, δεν ήταν το γεγονός της συμφόρησης του τηλεφωνικού κέντρου, αλλά το ότι υπήρξαν δημοσιεύματα στην εφημερίδα που εμφάνιζαν πληροφορίες σχετικά με υποψήφιους σε εκλογές, κάτι που δεν άρεσε στη «γαλάζια» παράταξη.