15 Φεβ 2017

ΕΙΝΑΙ εντελως μ@κ@κ@ς.... (Video) Εφιάλτης στο ΕΚ! Η Μ. Σπυράκη κατά του αντιπροέδρου Ντομπρόβσκις που θέλει να κλείσει η αξιολόγηση !!!

Δοξάστε την κυρία. που αμοίβεται με 18 χιλ το μήνα για να εκπροσωπεί - υποτιθεται - τα συμφέροντα της χώρας στο ΕΚ. Δοξάστε και την ποιότητα και την αντικειμενικότητα της ενημερωσης που σας ταιζε τόσα χρόνια από το Μέγκα!
Να μην κλείσει η αξιολόγηση και να πάει η χώρα σε εκλογές ώστε να ολοκληρωθεί με
κυβέρνηση της Ν.Δ. ζήτησε στην ομιλία της στο Ευρωκοινοβούλιο κατά τη συζήτηση του Ελληνικού Προγράμματος, η ευρωβουλευτής του Σαμαρά, συγνώμη … της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη …

Αδιαφορώντας πλήρως για το συμφέρον της χώρας επιτέθηκε κατά του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Βάλντις Ντομπρόβσκις που επιβεβαίωσε τα θετικά στοιχεία και την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας. Κυρίως όμως, φαίνεται να ενόχλησε την κ. Σπυράκη, η πολιτική βούληση που εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και η εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση, για τη συνέχιση του ελληνικού προγράμματος.

Εμφανής η διγλωσσία στη Ν.Δ. που επισήμως υποστηρίζει μεν το κλείσιμο της αξιολόγησης, ωστόσο οι συνιστώσες της διαφωνούν και την εκθέτουν. Τελικά η Ν.Δ. θέλει να κλείσει η αξιολόγηση, ή όχι;