27 Μαρ 2017

ΦΕΥΓΕΙ απο το ΠΑΣΟΚ ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και παει στην Ν.Δ?

venizelos-mitsotakis-samaras.jpg
Ένα δημοσίευμα του Ανδρέα Παπαδόπουλου (ο γαμπρος της ΝΤΟΡΑΣ)στην «Ελευθερία του Τύπου» βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό και ειδικά στον χώρο της Κεντραριστεράς
Και αυτό γιατί προβλέπει το ..
«διαζύγιο» του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Όπως γράφει ο δημοσιογράφος:
«Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τη σχέση του με το ΠΑΣΟΚ.
Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες την πρόθεση του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Τη σχετική απόφαση γνωστοποίησε σε στελέχη της απολύτου εμπιστοσύνης του σε συνατήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Προς το παρόν, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν αυτό θα συνδυαστεί και με την ανεξαρτητοποίηση του από την ΚΟ.
Πάντως οι παρατηρητικοί έχουν επισημάνει ότι δεν βρίσκεται ποτέ στα έδρανα όταν η κ. Γεννηματά βρίσκεται στο βήμα και το αντίθετο.
Καλα διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Βενιζέλος αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, χωρίς να αποκλείει το σενάριο της δημιουργίας ενός νέου φορέα.
Από άποψη πολιτικής γραμμής είναι πιο κοντά στο Ποτάμι και στην «Ώρα Αποφάσεων», καθώς έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Άννα Διαμαντοπούλου, όχι όμως και με τον Γιάννη Ραγκούση.
Γνωστή είναι η άριστη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος και κρατά «ζεστό» το ενδεχόμενο προσέγγισης του με την ΝΔ.
Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχουν πληροφορίες ότι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εντός της επόμενης εβδομάδας μεταξύ των κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Μητσοτάκη.»
/kentrodexios.wordpress.com