20 Μαρ 2017

Επιασε ποστο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η Χαρα Νικοπουλου.....ενας -ενας ξεβρακωνεται...μαλλον για αυτο αγωνιζονταν τοσο καιρο?






Από τις αρχές του χρόνου (2.1.2017), με απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το γραφείο του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου ενισχύθηκε με μια νέα μετακλητή υπάλληλο που ανέλαβε καθήκοντα «γραμματειακής υποστήριξης».
Πρόκειται για τη δασκάλα Χαρίκλεια (Χαρά) Νικοπούλου.
μαλλον για αυτο ετρεχε τοσο καιρο
Με την εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι κορυφώνεται η καριέρα της κυρίας Νικοπούλου, την οποία γνωρίσαμε ως «ηρωική δασκάλα» της ακριτικής Θράκης, ως «σύγχρονη Μπουμπουλίνα» ως «θηλυκό Λεωνίδα της Σπάρτης», ως «δασκάλα με παντελόνια», ως «φυσική συνέχεια του Ρήγα Φεραίου, του Μαρίνου Αντύπα και του Δημήτρη Γληνού». Πώς όλα αυτά τα μεγάλα λόγια κατέληξαν στα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης;
Μέχρι πολύ πρόσφατα η ίδια η κυρία Νικοπούλου αρνιόταν κατηγορηματικά τη σχέση της με την πολιτική Ακροδεξιά και πολύ περισσότερο με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Μάλιστα ένα από τα επιχειρήματά της εναντίον της εφημερίδας της Θράκης «Φωνή της Ροδόπης», με την οποία βρίσκεται σε οξεία δικαστική αντιπαράθεση υπήρξε ότι σε κάποιο δημοσίευμα αποκλήθηκε «χρυσαυγίτισσα».
Τον ίδιο χαρακτηρισμό είχε απευθύνει στην κυρία Νικοπούλου και ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Στάθης Κωνσταντινίδης, όταν εκείνη αρνήθηκε επιδεικτικά να λάβει από τα χέρια του μια τιμητική πλακέτα σε εκδήλωση στο χωριό Κέλλη, κατηγορώντας τον ότι ψήφισε την «εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας» στη Βουλή. Η Χρυσή Αυγή πρόβαλε το επεισόδιο υπό τον τίτλο «Εφτυσε τους προδότες η Χαρά Νικοπούλου: Χρυσαυγίτισσα την είπε βουλευτής της Ν.Δ.».
• Πλήρες ρεπορτάζ στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου.