20 Μαρ 2017

ΕΧΟΥΜΕ μπλεξει μα μ@κ@κες...Πισώπλατη «μαχαιριά» από το ΝΑΤΟ - Εξαίρεσε την Λήμνο από άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου κατόπιν απαίτησης της Άγκυρας!

Για άλλη μια φορά η «Βορειοατλαντική Συμμαχία» κατόπιν τουρκικών απαιτήσεων πήρε το μέρος της Άγκυρας εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων και στην σημερινή ΝΑΤΟϊκή άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου, στο Αιγαίο εξαιρέθηκε η Λήμνος!
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι η Λήμνος είχε ενταχθεί κανονικά στο σενάριο της άσκηση αλλά φέτος αντέδρασε ο Τούρκος επιτελάρχης που υπηρετεί στο Ράμσταϊν στη Γερμανία.
 
Το ΝΑΤΟ αποφάσισε να κάνει το χατήρι στην Τουρκία και ενημέρωσε το ΓΕΕΘΑ τελευταία στιγμή δείχνοντας έτσι ότι δεν μπορεί να «κόψει» εύκολα τις κακές συνήθειες και συνεχίζει να διαλέγει την τουρκική πλευρά στα ζητήματα του Αιγαίου. 
 
Το ΓΕΕΘΑ προχώρησε άμεσα σε διαμαρτυρία που έπεσε σε ώτα κουφών. Το ΝΑΤΟ δεν άλλαξε την απόφασή του και έτσι αποφασίστηκε η Ελλάδα να αποσυρθεί από την άσκηση.
 
Σημειώνεται ότι Τούρκοι στρατιωτικοί που υπηρετούσαν στη ΝΑΤΟϊκή αεροπορική βάση του Ράμσταϊν είχαν ζητήσει πολιτικό άσυλο από τη Γερμανία, φοβούμενοι διώξεις από την κυβέρνηση Ερντογάν αλλά αυτό φαίνεται δεν εμπόδισε τη «Συμμαχία» να πάρει το μέρος της Άγκυρας για άλλα μια φορά