24 Μαρ 2017

Τι τρέμει ο Σημίτης και δίνει τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από την Πρωθυπουργία δίνει ο Κώστας Σημίτης στη Σία Κοσιώνη και στον Παύλο Τσίμα, την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 12.00 τα μεσάνυχτα στις «ΙΣΤΟΡΙΕΣ».
Ο πρώην Πρωθυπουργός μιλάει...
μεταξύ άλλων για την τρέχουσα αξιολόγηση, την κυβέρνηση, τον κίνδυνο του Grexit, τα ελληνοτουρκικά, τα χρόνια της δικής τους διακυβέρνησης, τα λάθη που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο και την Κεντροαριστερά.
Οι... κακές γλώσσες πάντως λένε ότι ο Κώστας Σημίτης χρησιμοποιεί την τηλεοπτική επανεμφάνισή του ως αφετηρία της συγκρότησης "γραμμής άμυνας" για τις αποκαλύψεις που έρχονται για το πρόσωπό του και για την περίοδο της διακυβέρνησης του τόπου από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ. Πληροφορίες αναφέρουν δε ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι κατατρομοκρατημένος από τα όσα είπε τις προάλλες στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας για τον ίδιο και για τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν ότι πλησιάζει η ώρα της Δικαιοσύνης για τον Κώστα Σημίτη και ότι τρέμει την εξεταστική επιτροπή για τον υπουργό του, Γιάννο Παπαντωνίου και για τα εξοπλιστικά. 
περιοδιστα