20.4.17

Μεγαλο νουμερο και Εθνικά ανεύθυνος ο Σεραφείμ Πειραιώς: Διαβάστε πώς «κάρφωσε» κρυπτοχριστιανούς στην Τουρκία

Το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν, αποφάσισε να εξηγήσει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.
Σε σχετική ανακοίνωση του τονίζει ότι τον έβαλαν να το κάνει άνθρωποι,
οι οποίοι στην Τουρκία δηλώνουν μουσουλμάνοι, ενώ στην πραγματικότητα είναι χριστιανοί.
Ακόμη, επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο κείμενο, είναι και μία έμμεσος απάντηση στην Ελληνική Πολιτεία που με το Τέμενος στο Βοτανικό, συμπράττει στην επίσημη παρουσία του Ισλάμ στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
Εμείς απλά θα σχολιάσουμε ότι για μια ακόμη φορά ο αμετροεπής Μητροπολίτης εμπλέκεται σε χωράφια που δεν τον σπέρνουν και μάλιστα θέτει και σε κίνδυνο ζωές ανθρώπων, εάν αληθεύει ο ισχυρισμός του ότι τον υποκίνησαν κρυπτοχριστιανοί, διότι τώρα τους «καρφώνει» κι αποκαλύπτει την ύπαρξή τους.
Θα τον συμβουλεύαμε να ασχολείται με αυτά για τα οποία πληρώνεται από την ελληνική Πολιτεία, δηλαδή με τη φιλανθρωπία, τις λειτουργίες και τη διαχείριση των μεταφυσικών ανησυχιών του ποιμνίου του και να μην ξανασχοληθεί με την εξωτερική πολιτική διότι τότε κάποιος θα πρέπει να τον ξυρίσει, διότι πέρα από αμετροεπής είναι και εθνικά επικίνδυνα ανεύθυνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ:

Επειδή αρκετοί παραξενεύτηκαν και άλλοι ειρωνεύτηκαν την ενέργεια αποστολής μιάς αντιρρητικής προς το Ισλάμ επιστολής προς τον Πρόεδρο της γείτονος Τουρκίας και έκριναν «κατ’ όψιν» μη έχοντες γνώσι της στόχευσεως του εγχειρήματος, οφείλομεν προς άρσι κάθε παρανοήσεως, να αποκαλύψωμε ότι παρεκλήθημεν από κύκλους της γείτονος χώρας, να δημοσιοποιήσωμε μία κριτική αποδόμησι της ανθρωποκατασκευασμένης θρησκείας του Ισλάμ, που αποτελεί το κοσμοείδωλο και τον πυλώνα του μοντέλου εξουσίας του Προέδρου Ερντογάν.
Για να προκαλέση το ενδιαφέρον και να διαδοθή ευχερέστερον η αποδόμησις της ψευδοθρησκείας που κατακυριεύει εκατομμύρια συνανθρώπων μας στη γείτονα χώρα, επελέγη αυτός ο τρόπος, της υπό μορφήν επιστολής προς τον επιβάλλοντα μετά μανίας το ισλαμικό κοσμοείδωλο Πρόεδρον Ερντογάν, καταθέσεως των αποδείξεων από το ίδιο το Κοράνιο της ανθρωποκατασκευής του.
Είναι γνωστόν ότι στις χώρες που επικρατεί το Ισλάμ, η οποιαδήποτε κριτική προς αυτό αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως και τιμωρείται βαρύτατα από τον νόμο. Επομένως διά την προστασία και των διακινούντων το θέμα, χρησιμοποιήθηκε αυτός ο τρόπος της διακινήσεως υπό μορφήν επιστολής προς τον Πρόεδρον Ερντογάν των στοιχείων που αποδεικνύουν πλήρως το ανθρωποπαθές και το ψευδές της θρησκείας του Ισλάμ.
Ήδη οι κύκλοι που ανέφερα, οι οποίοι εμφανίζονται ως δήθεν Μουσουλμάνοι, ενώ είναι περισσότερον πιστοί από εμάς στον Αληθινό Τριαδικό Θεό, με ενημέρωσαν ότι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης το συγκεκριμένο κείμενο έχει 4.158.354 «χτυπήματα» και συνεχίζεται η κυκλοφόρησίς του.
Αυτή ήταν λοιπόν η στόχευσις του εγχειρήματος και όχι ασφαλώς ο «προσηλυτισμός» του Προέδρου Ερντογάν.
Ταυτοχρόνως το συγκεκριμένο κείμενο, είναι και μία έμμεσος απάντησις στην Ελληνική Πολιτεία που με το Τέμενος στο Βοτανικό, ιδρύουσα Ν.Π.Ι.Δ., συμπράττει στην επίσημη παρουσία του Ισλάμ στο λεκανοπέδιο της Αττικής, καθώς και σε διάφορες ισλαμικές ιστοσελίδες της χώρας μας που προβάλλουν αυτή την απαράδεκτη θρησκευτική παραδοχή εγκλήματος, ψεύδους και στρεβλώσεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ