25 Απρ 2017

ΡΟΜΠΑ κανει τον ΒΟΡΙΔΗ ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ- Τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ με αφορμή τη Λεπέν (ΦΩΤΟ)

Την όψιμη αλλαγή στάσης στελεχών της ΝΔ και πρωτίστως του Μάκη Βορίδη ο οποίος εμφανίζεται ξαφνικά να μην υποστηρίζει το γαλλικό Εθνικό Μέτωπο το οποίο μέχρι πριν από δώδεκα χρόνια ήταν αδελφοποιημένο με το δικό του Ελληνικό Μέτωπο, καυτηριάζουν πολλά στελέχη της ΝΔ.

Κυρίως η καραμανλική πτέρυγα του κόμματος εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη εδώ και καιρό με τη στήριξη που απολαμβάνουν οι όψιμα φιλιλεύθεροι της ΝΔ (βλ. Γεωργιάδης, Βορίδης) από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πράγμα το οποίο εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου ο οποίος πήρε μέσω του λογαριασμού του στο facebook θέση, φωτογραφίζοντας ως υποκριτή τον Μάκη Βορίδη. Ο κ. Αντώναρος έγραψε χαρακτηριστικά:
«Πάντα αντιμετώπιζα με μεγάλη καχυποψία όσους ανθρώπους αλλαζαν σε ώριμη ηλικία -- και μάλιστα ΡΙΖΙΚΑ -- τις πολιτικές και όχι μόνον απόψεις. Και δεν μιλάμε για 18αρηδες αλλά για 40άρηδες και βάλε. Άχ τι κάνει αυτή η λαχτάρα για υπουργικά κοστούμια!».
Είναι σαφές ότι ο Ευάγγελος Αντώναρος ο οποίος εκφράζει τη λεγόμενη καραμανλική δεξιά, μια από τις βασικότερες πτέρυγες στο εσωτερικό της ΝΔ, θυμάται καλά τις άριστες σχέσεις του Βορίδη με τον πατέρα Λεπέν αλλά και την κουμπαριά με τον πρώην αντιπρόεδρο του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας το 2005.koutipandoras
Evangelos Antonaros
Πάντα αντιμετώπιζα με μεγάλη καχυποψία όσους ανθρώπους αλλαζαν σε ώριμη ηλικία -- και μάλιστα ΡΙΖΙΚΑ -- τις πολιτικές και όχι μόνον απόψεις.
Και δεν μιλάμε για 18αρηδες αλλά για 40άρηδες και βάλε.
Άχ τι κάνει αυτή η λαχτάρα για υπουργικά κοστούμια!
περιοδιστα