20 Απρ 2017

Οι εκλεκτικές συγγένειες των οικογενειών Κυριάκου Μητσοτάκη και Γιάννη Στουρνάρα



Καθένας σήμερα μπορεί να καταλάβει γιατί Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιάννης Στουρνάρας είναι αυγοτάραχο, όπως έλεγε η αείμνηστη Μαρίκα Μητσοτάκη για την σχέση της με τον Κώστα Μητσοτάκη. 

Μα γιατί και οι σύζυγοι των δύο κορυφαίων

πολιτικών παραγόντων, του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιάννη Στουρνάρα, ασχολούνται μόνο με τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες αξιοποιώντας στο ακέραιο την δεσπόζουσα πολιτική θέση των συζύγων τους. Και καμιά τους δεν ασχολείται με το ότι η μεν Μαρέβα υπονομεύει το πολιτικό μέλλον του Κυριάκου, η δε σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα το κύρος του κεντρικού τραπεζίτη στην Ευρωπαΐκή Κεντρική Τράπεζα. 
Και αυτό το δεύτερο είναι ακόμη σημαντικότερο επειδή η υπονόμευση του Γιάννη Στουρνάρα σημαίνει υπονόμευση της Ελλάδας και του ελληνικού οικονομικού συστήματος. 
Γι’ αυτό λέμε ξανά πόσο εκείνοι που σήμερα διεκδικούν την εκπροσώπηση της αστικής τάξης στην Ελλάδα όχι μόνον δεν την υπερασπίζονται αλλά κυριολεκτικά την υπονομεύουν. Και τούτο διότι όχι μόνο καθένας τους, δηλαδή Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιάννης Στουρνάρας, προσπαθούν να περισώσουν την καρέκλα τους αλλά και γιατί οι σύζυγοι τους ασχολούνται μόνο με τις επιχειρήσεις τους. 
Κυρία Μαρέβα τους χαιρετισμούς μας στον ερίτιμο κύριο Χριστοφοράκο και κυρία Στουρνάρα τους χαιρετισμούς μας στο ΚΕΕΛΠΝΟ Και όχι μόνο. 
Κατά τα λοιπά φταίει η Δικαιοσύνη που δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί της και θέλει να τα βγάλει όλα φόρα παρτίδα; 
ΥΓ: Κυρία Τουλουπάκη να κρατάτε γερά. Και με τα έργα σας να στέλνετε χαιρετισμούς στην προκάτοχο σας κυρία Ελένη Ράικου και στην γνωστή παρέα, τους κυρίους Μπάμπη Αθανασίου, Αθανασίο Ανδρεουλάκο Γιάννη Σακελλάκο και Γιώργο Σανιδά. Για τον τελευταίο θέλουμε να ρωτήσουμε αν κοιμάται ήσυχος για το ότι ήταν εκείνος που έβγαλε στο φως το δήθεν σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

http://exofitsio.blogspot.gr/2017/04/blog-post_4035.html#more