23 Απρ 2017

ΚΛΕΙΔΩΣΕ (ΚΑΙ) Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

pretenteris-mitsotakisΆλλο ένα αγαπημένο τέκνο του Κώστα Σημίτη καταφέρνει να εισχωρήσει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με Διαμαντοπούλου και Χρυσοχοϊδη.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ που όλοι αγαπήσαμε για τις μάχες που έδωσε προκειμένου να πέσει ο πατριώτης Κώστας Καραμανλής, για να μην εκλεγεί Πρόεδρος ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και για τον τιτάνιο διαχρονικό αγώνα υπεράσπισης του Μνημονίου, επανέρχεται με την εμπνευσμένη αρθρογραφία του για να μας δηλώσει πως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η πατρίδα θα έχει μία ασφαλή Μνημονιακή πορεία με δόξες και τιμές (μόνο για τους δανειστές).
Η τελευταία επίθεση του Γιάννη Πρετεντέρη κατά της Κατερίνας Παπακώστα έτυχε της μεγάλης ικανοποίησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και ως εκ τούτου πήρε τα συγχαρητήρια με λουλούδια και γλυκά αλλά και την υπόσχεση πως μία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας είναι δική του!
Ο Γιάννης Πρετεντέρης απέδειξε πως είναι ένας πραγματικός φίλος όχι μόνο του Σημίτη, του Θεοδωρικάκου αλλά και του Μητσοτάκη. Μια γροθιά όλοι μαζί, αυτοί που είναι συγκοινωνούντα δοχεία, συνεχίζουν στο δρόμο της εξαρτημένης σχέσης εργασίας από Τρόικες, δανειστές και κάθε λογής -ξένα προς την πατρίδα- συμφέροντα.
Υ.Γ.Η λεζάντα του MEGA προφητική στην τότε συνέντευξη του Μητσοτάκη στον αγαπημένο του Πρετεντέρη. Πράγματι άνοιξε το κόμμα, όχι στην κοινωνία αλλά στον Σημίτη!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com